Ajánlott hírek
Ajánlott címkék
Egyéb tartalmak
.
oldal
/
kezdőlap / Híreink / Színes / Rászoruló gyerekeket látogatott meg a Mikulás
2022. dec. 5. hétfő | Balatonszentgyörgy
Rászoruló gyerekeket látogatott meg a Mikulás
Már szombaton megérkezett a Mikulás Balatonszentgyörgyre. A nagyszakállú hátrányos helyzetű, főként gyerekotthonokban lakó fiatalokat látogatott meg. A Télapó látványos show-val készült a kicsiknek, akik természetesen ajándékot is kaptak.

Két manója kíséretében érkezett meg a Mikulás a gyerekek közé. A fiatalok már nagyon várták a nagyszakállút, aki nem csak ajándékokat, de dalokat és mesét is hozott. A Télapó és kísérői téli világot varázsoltak Balatonszentgyörgye a gyerekek nagy örömére. A nagyobbak testvéreiket kísérték el a programra.        

„Kisöcsém és kishúgom is nagyon jól érezte itt magát, én is személy szerint nagyon jól éreztem magam, hogy itt lehetek az egész családdal. Nagyon nagy boldogság volt mindenkinek, hogy itt lehettünk.” - mondta egy résztvevő, Huszár Milán.

A programon nem csak a gyerekek, hanem a Mikulás is nagyon jól érezte magát. Elmondta, ilyenkor decemberben nagyon sok a dolga, de a legnagyobb boldogság, ha találkozhat a gyerekekkel. A nagyszakállú azt is elárulta, hogy nincs rossz gyerek, legfeljebb csintalan, ezért nem hozott virgácsot senkinek.

„Kedvesek, aranyosak, mint a világ összes gyereke, mind kedves, mind jó. Nincs rossz gyerek, ezt nem szabad elfelejteni. Maximum elevenek, de hát az a jó.” - tájékoztatott a Mikulás.

A karácsonyi időszakban sok helyen előtérbe kerül a jótékonyság. Elsősorban a gyerekek kerülnek fókuszba, azok a fiatalok, akiknek nélkülözniük kell. Egy balatonszentgyörgyi kávézó tulajdonosa is azoknak szeretett volna segíteni az akcióval, akik nem tölthetik az ünnepet szerető családban. Éppen ezért a környező gyerekotthonok lakóit vendégelték meg.

„Ezeket a gyerekeket hívtam ide, mert ők nem családban élnek. Ők nem kapják meg az a szeretetet, azt a melegséget, amit egy család adhat nekik. Úgy gondoltam, hogy őnekik van a legnagyobb szükségük rá.” - emelte ki Lérántné Miklós Viola, a program főszervezője.

A Mikulás természetesen nem érkezett üres kézzel, mindenkinek ajándékkal kedveskedett. A fiatalok édességcsomagot, plüssállatot és gyümölcsöt is kaptak. A kávézó tulajdonosa is vendégül látta a gyerekeket. A sütemények mellett egy hatalmas torta is várta őket.

Regman Karola - Keszthelyi TV

| 2023. dec. 19. kedd 16:43 | Keszthely
A Mikulás is meglátogatta a tagságot, akik tagtársaik műsorát is élvezhették a szeretetünnepen.
| 2023. dec. 6. szerda 17:27 | Keszthely
Oktatási intézményekben és a Fő téren is ajándékokkal kedveskedett a gyerekeknek a Télapó.
| 2022. dec. 6. kedd 17:04 | Keszthely
A Majormúzeumban színházi előadás és vendégség is várta a szülőket és a gyerekeket.
| 2022. dec. 6. kedd 16:25 | Keszthely
A nagyszakállú nem csak a gyerekeket, hanem az állatpark lakóit is megajándékozta.
| 2022. dec. 6. kedd 14:51 | Keszthely
Szaloncukorral és élményautózással örvendeztette meg a fiatalokat.
X. évfolyam 12. szám
Megjelenés: 2024. június 28.
12:00
Képújság
18:00
18:30
Savaria Filmfesztivál
19:00
Híradó
19:45
MMA film
20:37
Hargita TV
20:57
Savaria Filmfesztivál
21:00
21:30
Savaria Filmfesztivál
22:00
Híradó
Cím:
8360 Keszthely, Kossuth L. u. 45.
Telefon: 06 83 / 320 200
Mobil: 06 30 / 427 7341
 
Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk számodra.