Ajánlott hírek
Ajánlott címkék
Egyéb tartalmak
.
oldal
/
kezdőlap / Híreink / Közélet / A part menti területekről egyeztettek az épülő Sirius Hotelnél
2023. feb. 14. kedd | Keszthely
A part menti területekről egyeztettek az épülő Sirius Hotelnél
Várhatóan májusban nyitja meg kapuit Keszthely új szállodája, a Sirius Hotel. Az egykori Via Hotel helyén épülő, 128 szobás komplexum meghatározó lesz a város életében. Keszthely polgármestere és az önkormányzat munkatársai bejárták az épületet, és egyeztettek a Balaton-parti terület rendezéséről és kihasználásáról is.

Gőzerővel folyik a munka a Sirius Hotelben: Párhuzamosan végzik a külső és a belső munkálatokat is. A szálloda megnyitásával immár két új, modern, minden igényt kielégítő komplexuma lesz Keszthelynek. Az önkormányzatnak kiemelten fontos, hogy a Balaton-part továbbra is a lakosság rendelkezésére álljon, erről egyeztettek a tulajdonosokkal. Bár szaunaház épül és a területet is rendezik, a sétányt és a környékét továbbra is használhatják a keszthelyiek.  

„Arról egyeztünk már meg, hogy ezt a szálloda fogja kialakítani, a szálloda vendégei használhatják, de nem lesz elzárva, tehát nem lesz kerítés. Tehát tulajdonképpen a keszthelyiek itt sétálhatnak, ugyanúgy igénybe vehetik. A szálloda melletti útról is tárgyalunk még, hogy a szálloda környezetét hogyan alakítják ki. A mostani információk szerint május 10-e körül nyitnak, tehát a Tour de Hongrie-nak már, amikor itt lesz a bemutatója, abban már ez a szálloda is részt fog venni, és ezzel indul majd tulajdonképpen a szezon május elején.” - tájékoztatott Manninger Jenő, Keszthely polgármestere.

A Sirius Hotel a Kisfaludy programnak köszönhetően épül meg Keszthelyen. A szálloda nem csak turisztikai szempontból jelentős, rengeteg munkahelyet is teremt a városban. A két komplexumnak – a Helikonnak és a Siriusnak – köszönhetően ismét visszatér az élet a Balaton-partra. Az új hotel természetesen wellness részleggel is rendelkezik, így egész évben várja majd a pihenni vágyókat.         

Regman Karola - Keszthelyi TV

| 2024. júl. 3. szerda 19:15 | Keszthely
A Balatoni Szövetség és partnereinek munkatársai a Kék Hullám Zászló minősítő rendszer keretében járják a fürdőhelyeket.
| 2023. aug. 31. csütörtök 13:29 | Keszthely
Felkészülten várják a gyermekeket a keszthelyi óvodákban és a bölcsődében.
| 2022. szep. 5. hétfő 15:02 | Keszthely
A MATE és a város vezetése közösen vették szemügyre a folyamatban lévő és a lelendő beruházásokat.
| 2022. feb. 14. hétfő 14:53 | Gyenesdiás
Az intézmény új tornatermet kapott, emellett hat tantermet újítottak fel az elmúlt 15 hónapban.
| 2022. feb. 2. szerda 17:40 | Vindornyalak/Vindornyafok
Vindornyalakon és Vindornyafokon is több beruházás valósult meg az elmúlt években.
X. évfolyam 12. szám
Megjelenés: 2024. június 28.
22:45
MMA film
23:37
Hargita TV
23:57
Savaria Filmfesztivál
Cím:
8360 Keszthely, Kossuth L. u. 45.
Telefon: 06 83 / 320 200
Mobil: 06 30 / 427 7341
 
Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk számodra.