Ajánlott hírek
Ajánlott címkék
Egyéb tartalmak
.
oldal
/
kezdőlap / Híreink / Sport - Szabadidő / Strandröplabdáztak a rendőrök
2024. jún. 28. péntek | Gyenesdiás
Strandröplabdáztak a rendőrök
Ismét Gyenesdiás adott otthont az Országos Rendőr Mix Strandröplabda Bajnokságnak. Nyolcadik alkalommal szervezte meg a tornát a Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság, melyre mindig szívesen jönnek el az egyenruhások.

Csatakiáltással kezdődtek a párharcok. 16 csapat nevezett a megmérettetésre. Négy pályán zajlottak egy időben a mérkőzések. Az összeállítások nagyon jól felkészültek a bajnokságra, több meccsen is fej-fej mellett haladtak a pontszerzésben. A zalai rendőrök is minden évben részt vesznek a rendezvényen, legjobb tudásuk szerint játszanak. Horváth Bence, a Keszthelyi Rendőrkapitányság főtörzsőrmestere tavaly került a csapatba. 

„Nagyon élvezem a játékot velük. Összeszokott a csapat. Jelenleg 16 csapat képviseli magát ezen az országos versenyen. Nagyon erős háromhetes felkészülésen vagyunk túl. Múlt évben sikerült egy hatodik helyezést elérnünk, bízunk a legjobbakban, mi megteszünk mindent. Innen is köszönjük a segítséget az edzőnknek, Juhász Móninak a felkészítést, meglátjuk, mit tudunk ebből kihozni.” 

A bajnokságot nyolcadik alkalommal szervezték meg, Gyenesdiás már többször adott otthont ennek a rendezvénynek. A zalai rendőrök a többi között ebben segítik a szervező, Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkáját. Az egyenruhások életében is fontos szerepet játszik a sport, ezért is tartják fontosnak, hogy évről évre játékos keretek közötti lehetőséget biztosítsanak nekik. 

„Ahhoz, hogy megfelelő kondícióban legyenek a munkatársaink, hogy megfelelő fittséggel rendelkezzenek a sporttevékenység elengedhetetlen a mi hivatásunkban. De úgy általában azért az emberek életében ez egy nagyon fontos szegmens. Mi szeretnénk minden lehetőséggel hozzájárulni ahhoz, hogy ezt a fajta képességet a munkatársaink fejlesszék magukban és itt adott egy olyan helyszín és egy olyan lehetőség, amit azt hiszem kevesen tudnának biztosítani, irigylik is ezt a lehetőséget tőlünk.” - osztotta meg Dr. Vereckei Csaba a Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság főkapitánya.

A  megmérettetés jó hangulatban zajlott, az időjárás is hozzájárult ahhoz, hogy zavartalanul játszhassanak a rendőrök. A tornát várhatóan jövőre is megrendezik. 

Lendvai Bianka - Keszthelyi TV

| 2023. jún. 30. péntek 16:36 | Keszthely
Gyenesdiáson mérték össze tudásukat a rendőrök strandröplabda sportágban. 17 megye képviseltette magát.
| 2021. júl. 27. kedd 17:58 | Gyenesdiás
A megmérettetésen ranglistapontokat gyűjthettek a magyar bajnokság döntőjéhez.
| 2021. júl. 7. szerda 19:29 | Gyenesdiás
Gyenesdiáson rendezték meg a négyfordulós magyar bajnokság második megmérettetését.
| 2015. jún. 23. kedd 14:51 | Keszthely
36 páros részvételével Keszthelyen volt az első állomása a strandröplabda országos bajnokságnak.
| 2014. júl. 28. hétfő 16:43 | Gyenesdiás
Három utánpótlás korosztály fiú és lány csapatai versengtek az országos bajnoki címért Gyenesdiáson.
18:00
Savaria Filmfesztivál
19:23
Savaria Filmfesztivál
19:31
Egy csipetnyi szó
20:00
20:30
Határtalan
21:00
Savaria Filmfesztivál
22:23
Savaria Filmfesztivál
22:31
Egy csipetnyi szó
23:00
23:30
Határtalan
Cím:
8360 Keszthely, Kossuth L. u. 45.
Telefon: 06 83 / 320 200
Mobil: 06 30 / 427 7341
 
Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk számodra.