Ajánlott hírek
Ajánlott címkék
Egyéb tartalmak
.
oldal
/
kezdőlap / Híreink / Színes / A Zenepavilonnál is követhetőek a meccsek
2024. jún. 14. péntek | Keszthely
A Zenepavilonnál is követhetőek a meccsek
Pénteken kezdődik a 2024-es labdarúgó Európa-bajnokság. A 17. viadalnak Németország a házigazdája, Münchenben rendezik az első mérkőzést. A magyar szurkolók is izgatottan várják a meccseket, sokan nyilvános vetítésekre is elmennek, hogy közösen drukkolhassanak. Keszthelyen ismét felállították a LED-falat a Zenepavilonnál, melyen az EB után az olimpiai közvetítéseket is meg lehet nézni.

Június 14-én a Németország-Skócia mérkőzéssel kezdődik az Európa-bajnokág. 24 csapat jutott ki a kontinensviadalra. A magyar válogatott sorozatban harmadszor lehet ott a mezőnyben. Ezúttal a selejtezőcsoportot is megnyerték, így az 1986-os világbajnokság óta először egyenes ágon jutottak ki a tornára. A magyar nemzeti tizenegy az A csoportba került, melyben Németország, Skócia és Svájc szerepel még. 

A hazai szurkolók is nagyon várják a meccseket. Sági Tamás óvodás kora óta nagy focidrukker.. A korábbi világ- és Európa-bajnokságokat is követte, ezúttal sem lesz másképp. Többször barátokkal közösen követték az eseményeket, gyermeke születése miatt most otthon nézik leginkább a meccseket. Úgy véli, a magyar csapatnak van esélye a továbbjutásra, természetesen elsősorban nekik szurkol. 

„Nehéz csoport, sokkal nehezebb, mint az előző EB-s csoportunk volt, viszont 23 meccs alatt kétszer kaptunk ki az oroszoktól oda-vissza, az írektől meg egy barátságos mérkőzésen. Szerintem meglehet és igazából a csoport lesz a nehezebb falat. Hogyha a csoportból kijutunk, szerintem az egyenes kieséses szakaszon akár az elődöntőig el tudunk menetelni. Ha sajnos kiesik a magyar válogatott, akkor pedig onnantól kezdve pedig hajrá Olaszország.”

Ahogy legutóbb, most is lehet élőben követni a mérkőzéseket a keszthelyi Balaton-parton. A szakemberek kedden állították fel a LED-falat a Zenepavilonnál. Az elmúlt évek sikerein felbuzdulva döntöttek úgy, hogy idén is lehetőséget biztosítanak arra, hogy közösségben szurkolhassanak együtt a foci szerelmesei. A sport ugyanis könnyen összehozza az embereket, jó hangulatban, együtt tudnak örülni a pillanatoknak. A legutóbbi nyilvános vetítéseken is sokan vettek részt. 

„Ezek az izgalmak egy hónapig tartanak. Majd egy rövid szünet, amikor filmvetítések lesznek és utána kezdődik az olimpia, úgyhogy egészen augusztus 11-ig látogatható a Balaton-parton a Zenepavilonnál a LED-fal, ahol ezeket a sportvetítéseket, közvetítéseket lehet látni. Szeretettel várunk mindenkit.” - osztotta meg Vozár Péterné alpolgármester.

A magyar válogatott szombaton kezdi meg a viadalt. Marco Rossi csapata 15 órakor a svájciakkal játszik. Ezt követően június 19-én és 23-án lépnek pályára. A torna július 14-én zárul, a döntőt akkor játsszák a legjobbak. 

Lendvai Bianka - Keszthelyi TV

| 2017. aug. 1. kedd 13:05 | Gyanediás
A Bringatanya képviseli hazánkat a fagylalt világbajnokságon szeptemberben.
| 2016. máj. 31. kedd 13:54 | Keszthely
Szarvasbőgő Európa Bajnokságot rendeztek a Vadászati Múzeumban.
| 2014. okt. 30. csütörtök 13:58 | Keszthely
Az EuroSkills 2014 versenyen szépen szerepeltek a magyar fiatalok.
| 2024. júl. 11. csütörtök 19:15 | Vonyarcvashegy
A helyi utánpótlásból három gyerek szeptembertől a ZTE és az Illés Akadémia kötelékében folytatja.
| 2024. jún. 19. szerda 19:15 | Gyenesdiás
Megyei bajnokságot nyert az U19-es labdarúgó csapat.
X. évfolyam 12. szám
Megjelenés: 2024. június 28.
06:31
Hargita TV
07:00
Híradó
07:45
Diagnózis
08:17
Természetvédelem határok nélkül
08:40
Hargita TV
09:00
Egy csipetnyi szó
09:31
Hargita TV
10:00
Híradó
Cím:
8360 Keszthely, Kossuth L. u. 45.
Telefon: 06 83 / 320 200
Mobil: 06 30 / 427 7341
 
Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk számodra.