Ajánlott hírek
Ajánlott címkék
Egyéb tartalmak
.
oldal
/
kezdőlap / Híreink / Választás 2024 / DK: fókuszban a településfejlesztés
2024. jún. 6. csütörtök | Keszthely
DK: fókuszban a településfejlesztés
A megyei és településfejlesztési javaslatokat, valamint a szociális ügyeket támogatja a Demokratikus Koalíció a vármegyei közgyűlésben – hangzott el a párt szerdai sajtótájékoztatóján. A DK vármegyei listavezetője, Nagy Zoltán arról beszélt, a választókerület 100 településén nagyon sok javaslatot meghallgattak az elmúlt hónapokban.

A DK elsődleges célja, hogy tovább fejlessze Zalát, és a zalai településeket – emelte ki Nagy Zoltán. Hozzátette, fontosnak tartják, hogy az itt élők hétköznapjait komfortosabbá, élhetőbbé tegyék. A DK vármegyei képviselőjelöltje arról beszélt, Zala motorja a turizmus, így szempont az is, hogy minél több vendéget csábítsanak a térségbe.

„Túl azon, hogy a terület és vidékfejlesztés a településen élők komfortját, valamint életminőségét javítja, és településeket tesz modernné, nagyon fontos azt megjegyeznünk, hogy az idevonzott turisták jól érezzék magukat, és újra Zalába látogassanak. Legyen szó balatoni turizmusról, vagy pedig wellness és gyógyfürdő turizmusról, horgász-, vadászati- és sportturizmusról.” - tájékoztatott Nagy Zoltán, a Demokratikus Koalíció vármegyei listavezetője.

Nagy Zoltán kiemelte, az elmúlt hónapok kopogtatással, szórólapozással és köztéri találkozásokkal teltek, ahol a DK aktivistáinak lehetőségük volt felmérni a lakosság igényeit. A vármegyei listavezető hozzátette, több képviselőjelöltjük ma is aktív képviselő vagy polgármester a kistelepüléseken, így jól ismerik az ott élők problémáit. Liszkai Erzsébet, a DK vármegyei elnökségi tagja arról beszélt, a településfejlesztés mellett a szociális kérdések is fontosak.

„Nagyon sok emberrel beszélgetünk, megismerjük az emberek életét, tudjuk, hogy milyen problémák vannak, tudjuk, hogy hogyan épültek le a kistelepülések, mi volt régen, mit szeretnének az emberek. Azért ennek jó lenne, hogyha hangja lenne a megyei közgyűlésben is, amikor döntésekről van szó. Tehát a Demokratikus Koalíció programja a demokrácia és a szociális érzékenység. Azért ezt a szociális érzékenységet hangsúlyoznám, hogy megyei szinten, amikor a támogatásokról van szó, azok a szempontok érvényesüljenek, ami a DK programjában is benne van.” - mondta Liszkai Erzsébet, a Demokratikus Koalíciós vármegyei elnökségi tagja.

A Demokratikus Koalíció képviselői arról beszéltek Keszthelyen, június 9-ig még van idő megismerni a párt programját. Arra buzdítanak mindenkit, hogy ezt tegyék meg, és döntsenek felelősségteljesen.   

Regman Karola - Keszthelyi TV

| 2024. jún. 28. péntek 19:15 | Keszthely
Kampányfogásnak nevezte a DK választókerületi elnöke a keszthelyi szülészeti fekvőbeteg ellátás májusi újraindítását.
| 2024. máj. 30. csütörtök 19:15 | Keszthely
A Demokratikus Koalíció és a vele szövetséges pártok listáinak támogatására biztatott Keszthelyen Dobrev Klára.
| 2023. nov. 28. kedd 15:18 | Keszthely
A párt keszthelyi szervezete ezúttal tartós élelmiszercsomagokat gyűjt a nehéz helyzetben lévőknek.
| 2023. okt. 12. csütörtök 11:19 | Keszthely
A nyugdíjakról és az egészségügyről tartott utcafórumot a párt Keszthelyen.
| 2023. aug. 30. szerda 14:36 | Keszthely
A beérkezett tárgyakat egy civil szervezet segítségével juttatják el a rászorulóknak.
X. évfolyam 12. szám
Megjelenés: 2024. június 28.
09:31
Hargita TV
10:00
Híradó
10:45
Diagnózis
11:17
Természetvédelem határok nélkül
11:40
Hargita TV
12:00
Képújság
18:00
18:30
Savaria Filmfesztivál
19:00
Híradó
Cím:
8360 Keszthely, Kossuth L. u. 45.
Telefon: 06 83 / 320 200
Mobil: 06 30 / 427 7341
 
Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk számodra.