Ajánlott hírek
Ajánlott címkék
Egyéb tartalmak
.
oldal
/
kezdőlap / Híreink / Sport - Szabadidő / Több sportágat kipróbálhattak
2018. szep. 27. csütörtök | Keszthely
Több sportágat kipróbálhattak
A Család és KarrierPONT támogatásával rendezték meg a BRI’S Forma Stúdióban vasárnap azt a sportnapot, ahol edzőkkel, sportágakkal ismerkedhettek a mozogni vágyók. A rendezvényen kilenc bemutató órán próbálhatták ki a mozgásformákat.

A többszörös testépítő bajnok, edző, Czotter Mariann vezetésével zenére végezték a cross aerobic gyakorlatokat a mozgás stúdióban. Gyerekek és felnőttek egyaránt bekapcsolódtak a nyílt napon meghirdetett mozgásformákba. 

"Az a rendezvényünk célja, hogy megmutassuk az edzés formákat, edzés lehetőségeket mind a gyerekeknek, mind a felnőtteknek. A stúdió is azzal a céllal jött létre, hogy amíg a szülők tornáznak addig a gyerekek is tudnak játszani. Van nekik játszótér bent és kint is. Illetve  a gyerekeknek is van nagyon sok mozgásforma. A mai rendezvényen leginkább az új edzők mutatkoznak be, az új mozgásformák, hiszen mindig megjelenik a piacon valami új."- mondta a stúdió vezetője, Dr. Mismás Biri.

A nehéz, sokszor erőt próbáló gyakorlatokat szívesen kipróbálták a zenét, mozgást kedvelő lányok.

Hajós Bianka kosárlabdázik, de szívesen vett részt a programon.

"Tapolcáról jöttem és ma beálltunk egy edzésre és nagyon nehezek voltak a láb feladatok, kibírhatóak voltak, de voltak nehezek is, és nagyon jól éreztem magam ebben a kis edzésben."

Törtei László instruktor Zentáról érkezett a nyílt napra, hogy több sportágban is mozgásra bírja a résztvevőket. A test egészét, az összes izmot megmozgató gyakorlatokat trambulinon végezték.Jól látható volt, hogy az egyensúly megtartásához segédeszközt, kapaszkodót is használtak. A sport centrumban a jó hangulatú, mozgás élményt nyújtó  rendezvényt a Család és KarrierPONT támogatta.

"A Család és Karrier Központnak az egyik fő tevékenysége a GYES-en, GYED-en lévő kismamáknak a munkába való integrációjának a segítése, s ehhez kapcsolódóan egye nagyon fontos, hogy a kismamákat, anyukákat felkészítsük az egészséges életmódra, hogy minél erősebben, fittebben tudjanak a munkába visszaállni, s ehhez kapcsolódóan igyekszünk minél több sportos és egészségügyi programot is szervezni. Ehhez kapcsolódóan merült fel, hogy a stúdiónak a működtetőjével közösen tartunk egy családi és sportnapot."-tett említést a program kapcsán Gábor Hajnalka, a Család és KarrierPONT szakmai vezetője.

A Család és KarrierPONT a segítő szolgáltatások mellett a jövőben is partner családok bevonásával az egészségmegőrző és egészségvédő programok támogatásában.

Hegedüs Éva - Keszthelyi Televízió

| 2022. szep. 26. hétfő 19:06 | Keszthely
Sportnapon mozogtak az egészségükért az Egry iskolában.
| 2024. aug. 20. kedd 19:15 | Keszthely-Fenékpuszta
Bemutatták az idei ásatás eredményeit a régészek.
| 2024. jún. 20. csütörtök 19:15 | Keszthely
Általános iskolásokkal ismertették meg a vitorlázás és a Balaton szépségeit.
| 2023. nov. 24. péntek 15:52 | Keszthely
Megtartotta hagyományos novemberi nyílt napját a campus, 11 szak mutatkozott be.
| 2023. nov. 22. szerda 17:00 | Keszthely
A Hotel Helikonban tartott pályaválasztási nyílt napot a VSZK.
X. évfolyam 12. szám
Megjelenés: 2024. június 28.
00:00
Képújság
06:00
Savaria Filmfesztivál
06:56
Savaria Filmfesztivál
07:00
Savaria Filmfesztivál
08:00
08:30
Határtalan
09:00
Savaria Filmfesztivál
09:56
Savaria Filmfesztivál
10:00
Savaria Filmfesztivál
11:00
11:30
Határtalan
Cím:
8360 Keszthely, Kossuth L. u. 45.
Telefon: 06 83 / 320 200
Mobil: 06 30 / 427 7341
 
Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk számodra.