Ajánlott hírek
Ajánlott címkék
Egyéb tartalmak
.
oldal
/
kezdőlap / Híreink / Színes / Bulldog és mopsz jótékonysági találkozó
2022. szep. 13. kedd | Keszthely
Bulldog és mopsz jótékonysági találkozó
Jótékonysági bulldog és mopsz találkozó volt Keszthelyen! Az ajkai Vahur Állatvédő Egyesülettel közösen rendezték meg a beach partit. A jó célt szolgáló, színes, szórakoztató programnak a Keszthelyi Kutyás Park, Piknikkert adott otthont.

Volt aki több kutyával érkezett Keszthelyre a kutyás parkban megrendezett  bulldog és mopsz találkozóra. Az ország minden részéből jöttek gazdik kedvencükkel. Németh Dávidék Győr-Moson-Sopron megyéből érkeztek: "Nyárligetről érkeztünk. Hát ez a bulldog szerelem… ez ilyen szerelem első látásra volt. Ez a fajta mindig is a kedvencünk volt. Imádjuk őket. Ez a kis röfögés, meg ahogy bújnak hozzánk, Igazából ez egy megmagyarázhatatlan szerelem."

Sokan vásároltak jutalomfalatokat, játékot és  tombolát a találkozón, ami jótékony célt is szolgált. "A Vahur Állatvédő Egyesületet támogatjuk. Keszthely különösen fontos nekünk, sokszor lejárunk a nyári időszakban és rengeteg jótékonysági rendezvényt szervezünk, viszont itt tudtuk megvalósítani, hogy egy ilyen beach parti jellegű rendezvény is bekerüljön a repertoárba."- mondta el a főszervező, Németh Nóra.

A második bulldog és mopsz jótékonysági találkozót számos program színesítette.  A kutyák gazdáinak többsége  be is nevezett  a kutya szépségversenyre ami az  egyik legnépszerűbb program volt. Hobbi és keverék kutyákkal egyaránt lehetett jelentkezni.  Mosolyt csalt az arcokra az ölbefutó verseny. Kisméretű és nagyobb kutyákkal futottak gazdáik. Látványos volt a gazdikereső verseny is. Egy elhangzott kedves szó az imádott gazditól és meg is találta a kutya a takaróval lefedett gazdáját. Hajdu Regina párjával érkezett Ajkáról. Nem csak adakoztak, a versenyekre is beneveztek mentett charles cavalier spániel kutyáikkal. "Mikor meghallottuk, hogy egy szaporítótelepről cavalier spánieleket mentettek, akkor nem is gondolkodtunk azon, hogy hozzánk kerülnek."- mondta Hajdu Regina.

Egyre több kutya kerül állatvédő egyesületek által a menhelyekre. Támogatást legtöbbször magánszemélyektől, civil szervezetektől kapnak. A keszthelyi adománygyűjtő találkozón közel 150 kutya és gazdája  vett részt, hogy segítse a Vahur Állatvédő Egyesület munkáját.

Hegedüs Éva - Keszthelyi Televízió

| 2023. szep. 12. kedd 16:30 | Keszthely
Ezzel a programmal zárta szezonját a Keszthelyi Kutyás Park, Piknikkert és Strand.
| 2023. jan. 26. csütörtök 18:11 | Keszthely
Manninger Jenő polgármester a MÁV területi igazgatójával tárgyalt erről.
| 2022. szep. 5. hétfő 15:09 | Keszthely
A Kicsi Falka kutyás közösség szervezett szezonzáró programot a Keszthelyi Kutyás Park és Piknikkertbe.
| 2021. már. 31. szerda 16:17 | Keszthely
A kutyás strandnál lévő kerékpárút mentén 42 jegenyenyár csemete kapott helyet.
| 2020. aug. 10. hétfő 18:27 | Keszthely
Első alkalommal rendezték meg Keszthelyen a “Dog Beach Fest” néven futó kutyafesztivált.
X. évfolyam 12. szám
Megjelenés: 2024. június 28.
12:00
Képújság
18:00
Savaria Filmfesztivál
18:50
Vajtó és a világ
19:41
Savaria Filmfesztivál
20:00
20:30
Határtalan
21:00
Savaria Filmfesztivál
21:50
Vajtó és a világ
22:41
Savaria Filmfesztivál
23:00
23:30
Határtalan
Cím:
8360 Keszthely, Kossuth L. u. 45.
Telefon: 06 83 / 320 200
Mobil: 06 30 / 427 7341
 
Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk számodra.