+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Bulldog és mopsz jótékonysági találkozó
2022. szeptember 13. kedd 19:11 - Keszthely
Bulldog és mopsz jótékonysági találkozó
Jótékonysági bulldog és mopsz találkozó volt Keszthelyen! Az ajkai Vahur Állatvédő Egyesülettel közösen rendezték meg a beach partit. A jó célt szolgáló, színes, szórakoztató programnak a Keszthelyi Kutyás Park, Piknikkert adott otthont.

Volt aki több kutyával érkezett Keszthelyre a kutyás parkban megrendezett  bulldog és mopsz találkozóra. Az ország minden részéből jöttek gazdik kedvencükkel. Németh Dávidék Győr-Moson-Sopron megyéből érkeztek: "Nyárligetről érkeztünk. Hát ez a bulldog szerelem… ez ilyen szerelem első látásra volt. Ez a fajta mindig is a kedvencünk volt. Imádjuk őket. Ez a kis röfögés, meg ahogy bújnak hozzánk, Igazából ez egy megmagyarázhatatlan szerelem."

Sokan vásároltak jutalomfalatokat, játékot és  tombolát a találkozón, ami jótékony célt is szolgált. "A Vahur Állatvédő Egyesületet támogatjuk. Keszthely különösen fontos nekünk, sokszor lejárunk a nyári időszakban és rengeteg jótékonysági rendezvényt szervezünk, viszont itt tudtuk megvalósítani, hogy egy ilyen beach parti jellegű rendezvény is bekerüljön a repertoárba."- mondta el a főszervező, Németh Nóra.

A második bulldog és mopsz jótékonysági találkozót számos program színesítette.  A kutyák gazdáinak többsége  be is nevezett  a kutya szépségversenyre ami az  egyik legnépszerűbb program volt. Hobbi és keverék kutyákkal egyaránt lehetett jelentkezni.  Mosolyt csalt az arcokra az ölbefutó verseny. Kisméretű és nagyobb kutyákkal futottak gazdáik. Látványos volt a gazdikereső verseny is. Egy elhangzott kedves szó az imádott gazditól és meg is találta a kutya a takaróval lefedett gazdáját. Hajdu Regina párjával érkezett Ajkáról. Nem csak adakoztak, a versenyekre is beneveztek mentett charles cavalier spániel kutyáikkal. "Mikor meghallottuk, hogy egy szaporítótelepről cavalier spánieleket mentettek, akkor nem is gondolkodtunk azon, hogy hozzánk kerülnek."- mondta Hajdu Regina.

Egyre több kutya kerül állatvédő egyesületek által a menhelyekre. Támogatást legtöbbször magánszemélyektől, civil szervezetektől kapnak. A keszthelyi adománygyűjtő találkozón közel 150 kutya és gazdája  vett részt, hogy segítse a Vahur Állatvédő Egyesület munkáját.

Hegedüs Éva - Keszthelyi Televízió

galéria
1
2
3
4
további híreink
 
A teljesen elektromos jármű várhatóan tavasszal áll szolgálatba, és hatékonyabb lesz, mint a jelenlegi.
 
Három és fél hónap alatt átlagban napi 82 bérlést regisztrált Keszthelyen az üzemeltető cég.
 
A Híradó Plusz vendége: Dr. Szabó Zoltán egyetemi docens
 
Az akció célja elsősorban az, hogy megelőzzék a vasúti átjárón történő áthaladás szabályainak megsértését
 
A Katasztrófavédelem ellenőrizte a lakossági riasztó berendezéseket.
 
Több mint 300 helyszín csatlakozott már a Látás hónapjához.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Balatoni Mozaik
 
Más-Kép(p)
 
Mire Vágyik a Nő?
 
Önkormányzati híradó
 
Szezon Kosár
 
Hittel, lélekkel
 
Négy láb nagy szív
 
Rigmus