+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Strandpartival búcsúztatták a nyarat a Kutyás Parkban
2022. szeptember 5. hétfő 15:09 - Keszthely
Strandpartival búcsúztatták a nyarat a Kutyás Parkban
A nyarat búcsúztatta a Kicsi Falka a Keszthelyi Kutyás park és Piknikkertben. A kutyás közösség nem csak egy jó hangulatú programra várta az érdeklődőket, hanem szem előtt tartották a jótékonyságot is, így gyűjtést is szerveztek. Emellett játékokkal, élményelemekkel szórakoztatták a két- és négylábúakat.

Nagy sláger volt a labda a kutyás parkban. Az ebek egymással versengve szaladgáltak az eldobott játékért. A helyszín nagyon népszerű a gazdik körében, a nyári szezonban az ország minden pontjáról és külföldről is érkeztek ide vendégek. A strandon azonban folyamatosan vannak programok, amelyekre várják a kutyákat és gazdáikat.           

„Felsőszentmártonból jöttünk, a Délvidékről, és a jótékonysági kutyatalálkozóra jöttünk, hogy minél több adományt  lehessen összegyűjteni. Két kutyánkkal érkeztünk a négyből, az egyikőjük Helsinki, a másik éppen valahol játszik.” - mondta egy résztvevő, Horváth-Kasza Alexandra.

A Kicsi Falka rendszeresen szervez különféle programokat. Nyáron a strandolásé és a boroké a főszerep, ősztől pedig kutyás túrákat rendeznek. Szívükön viselik a jótékonyságot is. Éppen ezért a keszthelyi strandpartin a Fehér Holló Vadmentő Alapítvány és Természetvédelmi Mentőközpontnak gyűjtöttek.          

„Nagyon jó a hangulat, nagyon sok kutyus gyűlt össze és reméljük, hogy délután még többen fognak érkezni. A kutyák nagyon szeretnek a strandon bandázni, mert itt sok különböző személyiségű kutyussal ismerkedhetnek meg és játszhatnak. Ez nagyon jót tesz a szocializációjuknak.” - tájékoztatott Hornyák Alexandra, a Kicsi Falka egyik szervezője.

Voltak olyan vendégek is a strandon, akik kihasználták a jó időt, és megmártóztak kutyáikkal a Balatonban. A legtöbb eb nagyon élvezi a szabad fürdés lehetőségét, szívesen szaladnak a labda után a vízbe. Megnyitása után a kutyás strand gyorsan népszerűvé vált. Mivel a Balatonban kevés helyen van lehetőség a négylábúakkal együtt fürdeni, sok gazdi választja Keszthelyt nyaralása helyszínének.

„Szerintem egy nagyon jó szezont zárhattunk 2022-ben is. Én azt gondolom, hogy legalább annyian voltak, mint a tavalyi szezonban. Az ország minden pontjáról jöttek ismét, tehát nem csak a helyi vagy a régió kutyásait tudtuk megszólítani, hanem az egész ország kutyásait ide tudtuk vonzani.” - emelte ki Sziládi-Kovács Tibor, a Keszthelyi Kutyás Park és Piknikkert üzemeltetője.

A kutyás park a nyár elmúltával sem zár be teljesen, hétvégén továbbra is fogadja a vendégeket. Programokat is szerveznek, mopsz, bulldog és border collie találkozó is lesz a következő hetekben.        

Regman Karola - Keszthelyi TV

            

galéria
1
2
3
4
további híreink
 
A program célja volt, hogy tartalmas kikapcsolódást biztosítsanak a keszthelyi családoknak.
 
Ismét a Helikon Kastélymúzeum volt az egyik helyszíne a rendhagyó közösségi véradásnak.
 
Irak, Szíria, Libanon és Jordánia keresztény közösségeit mutatja be egy nemrég megjelent kiadvány.
 
Belügyminisztériumi támogatásból és az önkormányzat önerejéből korszerűsítették az utcát.
 
A városvezetés szándéka, hogy minél több közösségi teret, játszóteret újítson fel, vagy építsen
 
A Híradó Plusz vendége: Tar László, a Nyugat-Balatoni Turisztikai Iroda Nonprofit Kft. ügyvezetője.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Balatoni Mozaik
 
Más-Kép(p)
 
Mire Vágyik a Nő?
 
Önkormányzati híradó
 
Szezon Kosár