Ajánlott hírek
Ajánlott címkék
Egyéb tartalmak
.
oldal
/
kezdőlap / Híreink / Színes / Strandpartival búcsúztatták a nyarat a Kutyás Parkban
2022. szep. 5. hétfő | Keszthely
Strandpartival búcsúztatták a nyarat a Kutyás Parkban
A nyarat búcsúztatta a Kicsi Falka a Keszthelyi Kutyás park és Piknikkertben. A kutyás közösség nem csak egy jó hangulatú programra várta az érdeklődőket, hanem szem előtt tartották a jótékonyságot is, így gyűjtést is szerveztek. Emellett játékokkal, élményelemekkel szórakoztatták a két- és négylábúakat.

Nagy sláger volt a labda a kutyás parkban. Az ebek egymással versengve szaladgáltak az eldobott játékért. A helyszín nagyon népszerű a gazdik körében, a nyári szezonban az ország minden pontjáról és külföldről is érkeztek ide vendégek. A strandon azonban folyamatosan vannak programok, amelyekre várják a kutyákat és gazdáikat.           

„Felsőszentmártonból jöttünk, a Délvidékről, és a jótékonysági kutyatalálkozóra jöttünk, hogy minél több adományt  lehessen összegyűjteni. Két kutyánkkal érkeztünk a négyből, az egyikőjük Helsinki, a másik éppen valahol játszik.” - mondta egy résztvevő, Horváth-Kasza Alexandra.

A Kicsi Falka rendszeresen szervez különféle programokat. Nyáron a strandolásé és a boroké a főszerep, ősztől pedig kutyás túrákat rendeznek. Szívükön viselik a jótékonyságot is. Éppen ezért a keszthelyi strandpartin a Fehér Holló Vadmentő Alapítvány és Természetvédelmi Mentőközpontnak gyűjtöttek.          

„Nagyon jó a hangulat, nagyon sok kutyus gyűlt össze és reméljük, hogy délután még többen fognak érkezni. A kutyák nagyon szeretnek a strandon bandázni, mert itt sok különböző személyiségű kutyussal ismerkedhetnek meg és játszhatnak. Ez nagyon jót tesz a szocializációjuknak.” - tájékoztatott Hornyák Alexandra, a Kicsi Falka egyik szervezője.

Voltak olyan vendégek is a strandon, akik kihasználták a jó időt, és megmártóztak kutyáikkal a Balatonban. A legtöbb eb nagyon élvezi a szabad fürdés lehetőségét, szívesen szaladnak a labda után a vízbe. Megnyitása után a kutyás strand gyorsan népszerűvé vált. Mivel a Balatonban kevés helyen van lehetőség a négylábúakkal együtt fürdeni, sok gazdi választja Keszthelyt nyaralása helyszínének.

„Szerintem egy nagyon jó szezont zárhattunk 2022-ben is. Én azt gondolom, hogy legalább annyian voltak, mint a tavalyi szezonban. Az ország minden pontjáról jöttek ismét, tehát nem csak a helyi vagy a régió kutyásait tudtuk megszólítani, hanem az egész ország kutyásait ide tudtuk vonzani.” - emelte ki Sziládi-Kovács Tibor, a Keszthelyi Kutyás Park és Piknikkert üzemeltetője.

A kutyás park a nyár elmúltával sem zár be teljesen, hétvégén továbbra is fogadja a vendégeket. Programokat is szerveznek, mopsz, bulldog és border collie találkozó is lesz a következő hetekben.        

Regman Karola - Keszthelyi TV

            

| 2023. szep. 12. kedd 16:30 | Keszthely
Ezzel a programmal zárta szezonját a Keszthelyi Kutyás Park, Piknikkert és Strand.
| 2023. jan. 26. csütörtök 18:11 | Keszthely
Manninger Jenő polgármester a MÁV területi igazgatójával tárgyalt erről.
| 2022. szep. 13. kedd 19:11 | Keszthely
Állatvédőknek gyűjtöttek a kutyás találkozón.
| 2021. már. 31. szerda 16:17 | Keszthely
A kutyás strandnál lévő kerékpárút mentén 42 jegenyenyár csemete kapott helyet.
| 2020. aug. 10. hétfő 18:27 | Keszthely
Első alkalommal rendezték meg Keszthelyen a “Dog Beach Fest” néven futó kutyafesztivált.
X. évfolyam 12. szám
Megjelenés: 2024. június 28.
12:00
Képújság
18:00
Savaria Filmfesztivál
18:50
Vajtó és a világ
19:41
Savaria Filmfesztivál
20:00
20:30
Határtalan
21:00
Savaria Filmfesztivál
21:50
Vajtó és a világ
22:41
Savaria Filmfesztivál
23:00
23:30
Határtalan
Cím:
8360 Keszthely, Kossuth L. u. 45.
Telefon: 06 83 / 320 200
Mobil: 06 30 / 427 7341
 
Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk számodra.