+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Cél a támogató kontroll
2022. június 15. szerda 18:34 - Keszthely
Cél a támogató kontroll
Választási programját ismertette Kovács Viktória. A DK képviselőjelöltje elmondta, a támogató kontrollt szeretné megvalósítani a keszthelyi testületben.

Kovács Viktória arról beszélt, a 8-as számú választókörzetben kiemelten fontos a Pál utca sorsa. Egy korábbi pályázat miatt ugyanis évek óta tervben van annak részleges lezárása, a Bécsi kapu utca megnyitásával együtt. A képviselőjelölt úgy véli, a lakosság nem kap kellő tájékoztatást az ügy fejleményeiről, és nem szolgálja az érdeküket az utcában lévő buszmegálló megszüntetése vagy a buszforgalom nyomvonalának módosítása.

„2014 és ’19 között már voltam képviselő. Akkor is, és most is – remélhetőleg – a munkámnak ugyanaz lesz a vezérelve: támogató kontrollt szeretnék adni, azért, hogy a döntésekben az átláthatóság érvényesüljön, és, hogy ne forduljanak elő olyan döntések, mint ami a sajnálatos Sörház és óvodafelújításnál volt. Abszolút képviselőként szeretnék működni a kiskeszthelyiek és a kertvárosiak érdekében is. Úgy gondolom, hogy Keszthelyen erre van most a legnagyobb szükség.” - tájékoztatott Kovács Viktória, a 8. sz. választókörzet képviselőjelöltje.

Kovács Viktória úgy véli, egy helyi képviselő egyik legfontosabb feladata, hogy odafigyeljen a közpénzre. Hozzátette, a várható gazdasági megszorítások és az önkormányzat anyagi helyzete miatt nagy szükség van egy pazarlásmentes költségvetésre. Kifejezetten fontosnak tartja, hogy a szakmai döntéseket valós párbeszéd alapján hozza meg a testület.

Regman Karola - Keszthelyi TV

galéria
1
2
3
4
további híreink
 
Tizenhatodik alkalommal rendezték meg az adventi gesztenyesütést Gyenesdiáson.
 
Magyarország egyik legnagyobb beltéri betlehemével büszkélkedhet Zalavár.
 
Elhunyt Réthelyi Jenőné, a hírt családja osztotta meg televíziónkkal.
 
Négy év után ismét vetélkedtek a Mikulás Kupáért.
 
Nevükhöz nagyon sok helyi kulturális program létrejötte fűződik.
 
A korszerű csomóponttal nőtt a közlekedésbiztonság.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Balatoni Mozaik
 
Más-Kép(p)
 
Mire Vágyik a Nő?
 
Önkormányzati híradó
 
Szezon Kosár
 
Hittel, lélekkel
 
Négy láb nagy szív
 
Rigmus