+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Jövő hétvégén lesz a Keszthely Triathlon
2022. június 9. csütörtök 17:51 - Keszthely
Jövő hétvégén lesz a Keszthely Triathlon
Idén új pályát jelöltek ki a rendezők, akik látványos versengésre számítanak. A közlekedőnek szombaton és vasárnap is forgalomkorlátozásokra kell számítani.

Több külföldi elit versenyző is leadta jelentkezését és az országos bajnokság miatt a legjobb hazai triatlonosok is itt lesznek Keszthelyen. A tavalyinál kevesebb nevezőt regisztráltak eddig, a csökkent versenyzőszám országosan tapasztalható.  Szombaton lesz a sprintverseny, vasárnap pedig a középtávú országos bajnokság. A Balaton-parton és az Erzsébet királyné útjánál lesz a leglátványosabb a viadal.

Viczián Gábor szervező: „Az Erzsébet királyné útja lesz a futópályának úgymond a fő szakasza, valamint a Fő téren lesz a két frissítőállomás és a kastélyba is megjelennek a futók. Én az gondolom, az Erzsébet királynénél azért érdemes, mert ott bejönnek a depóba az első versenyzők, onnan indul a futás, ott azért sok minden eldől, ki hogy bírja, ott van egy nagy emelkedő is a banknál, ott kemény dolguk lesz a versenyzőknek.”

A szervezők nem kaptak vágányzárat a MÁV-tól, ezért változott a pálya és az utánpótlásversenyt sem tudják megrendezni. Szombaton 14 órától lesznek forgalomkorlátozások a Balaton-part és a Zámor térségében. Vasárnap több korlátozás lesz: fél- és teljes útzár lesz többek közt a Csik Ferenc sétányon, az Erzsébet királyné útja és a Festetics-kastély tengelyében, illetve Keszthely és Zalaszentgrót között. Bővebb információ a verseny honlapján található.

Hársfalvi Ákos - Keszthelyi TV

galéria
1
2
3
4
5
további híreink
 
A Híradó Plusz vendége: Vetőné Zeke Erzsébettel a NABE Keszthely és Vidéke Csoportjának vezetője
 
Légy Te a változás és tedd jobbá a világot!
 
A Keszthelyi Környezetvédő Egyesület EKF támogatásból vásárolt 14 facsemetét.
 
A szentpéterúri családi gazdaság a gabona mellett gyümölccsel és mangalicával is foglalkozik.
 
Megtartották a József Attila vers- és prózamondó verseny területi fordulóját Keszthelyen.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Balatoni Mozaik
 
Más-Kép(p)
 
Mire Vágyik a Nő?
 
Önkormányzati híradó
 
Szezon Kosár
 
Hittel, lélekkel
 
Négy láb nagy szív
 
Rigmus