+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Díjat kapott a Hello Keszthely alkalmazás
2022. február 24. csütörtök 18:33 - Keszthely
Díjat kapott a Hello Keszthely alkalmazás
Két díjat is bezsebelt a Hello Keszthely applikáció. A fődíjat és az Év Kreatív Megoldása díjat kapta meg az Év Honlapja versenyen. A rangos szakmai zsűri a minőséget és a szakmai megvalósítást ismerte el. Az alkalmazást tavaly tavasszal dobták piacra, azóta széles körben vált ismertté és népszerűvé.

Kihívások egész sorával szerezhetnek pontokat azok, akik letöltik a Hello Keszthely applikációt. Az alkalmazás nem csak az itt lakókat, hanem az ide érkező turistákat is kiszolgálja. Elsődleges cél a közösségépítés. Az app nagy népszerűségnek örvend.

„Ezt az applikációt azért használjuk elsősorban, mert várjuk azt, hogy ez tovább fejlődjön és híreket, információkat is kapjunk rajta, majdnem ilyen teszt szempontból. Ez egy idönkből kitelő, játékos időtöltés, amit az ember egy kicsit élvez is, hogy most itt kaptunk pontot, ott kaptunk pontot. Reméljük, hogy a későbbiekben hasznos dolgokra is tudjuk majd fordítani.” - mondta egy felhasználó, Kayser Miklós.

A Hello Keszthely applikáció a tervek szerint egy városkártya lett volna. Azonban egy helyi webfejlesztő céggel együttműködve az önkormányzat úgy döntött, hogy a 21. században célszerűbb a digitális térben megjelenni. Közel egy éves működés után a szakma is elismerte az alkalmazást.

„A Hello Keszthely azért egy nagy szakmai dicsőség nekünk, és úgy gondolom, a városnak is, mert alapvetően fődíjat is nyert. A fődíj azt jelenti, hogy fogják az össze kategóriában a legjobb munkát, és újra megversenyeztetik őket, és összességében a legjobb munkának ezt ítélték meg. Ezen kívül az Év Kreatív Megoldásával azt díjazták, hogy egy innovatív, kreatív megoldás készült az összes többi munkában most.” - tájékoztatott Tóthi Attila webfejlesztő.

A Hello Keszthely nem csak egy alkalmazás, hanem a város új, közösségi márkája. A brand célja a Balaton-parti település turizmusának erősítése az online térben. Létrehoztak egy facebook oldalt is, amelyen fotókat, aktuális információkat, programlehetőségeket osztanak meg az érdeklődőkkel.

„Az volt a célunk, hogy Keszthelyt erősíteni tudjuk a digitális térben, és azt gondolom, hogy ez meg is történt. Ennek az első állomása a Hello Keszthely turisztikai facebook oldal volt, amely mára már több mint 22 ezer követővel és egy rendkívül aktív csoporttal is rendelkezik, közel 7000 tagot számlál. Ennek a folyamatnak egy nagyon fontos mérföldköve a Hello Keszthely applikáció, talán az eddigi legfontosabb mérföldköve.” - emelte ki Kovács Szabolcs turisztikai tanácsadó.

A digitális fejlesztés azonban nem áll meg – hangzott el az alkalmazás sajtótájékoztatóján. A tervek szerint megújul a keszthely.hu honlap is. Ez stílusában és működésében az applikációhoz igazodik majd, így az online megjelenések egységes arculatot kapnak. A jövőben fejlesztik az alkalmazást is.

„Különbözőszolgáltatásokat, saját vagy külső vállalkozók szolgáltatásait is bevonjuk ebbe. Egyrészt saját házunk táján ha körülnézünk, akkor nagy hiány, hogy a programokat, eseményeket nem tudják időben a városlakók, ezeket szeretnénk mindenképpen hirdetni az ő körükben. Sőt, meg tudjuk azt is csinálni, hogy érdeklődési körnek megfelelően.” - hangsúlyozta Vozár Péterné, Keszthely alpolgármestere.

Az önkormányzat célja, hogy minél több helyi vállalkozót, civil szervezetet vagy közszolgáltatót bevonjon az alkalmazásba. Szeretnék segíteni a felhasználókat is. Ezért március 2-án a Fejér György Városi Könyvtárban interaktív betanuló előadást tartanak az érdeklődőknek.

Regman Karola - Keszthelyi TV

galéria
1
2
3
4
további híreink
 
A találkozó célja volt, hogy az elmúlt időszak sikereit, jó gyakorlatait bemutassák egymásnak.
 
Keczeli Bianka és Major Veronika sportlövők voltak az est vendégei.
 
Ezúttal Balatonudvari és Vonyarcvashegy között több szakasz válhatott komfortosabbá.
 
A programba december 15-ig lehet regisztrálni.
 
A Híradó Plusz vendége: Mokos János káplán, a Ranolder iskola hitoktatója.
 
Több fontos kérdésről tárgyalt novemberi soros ülésén a keszthelyi képviselő testület.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Balatoni Mozaik
 
Más-Kép(p)
 
Mire Vágyik a Nő?
 
Önkormányzati híradó
 
Szezon Kosár
 
Hittel, lélekkel
 
Négy láb nagy szív
 
Rigmus