Ajánlott hírek
Ajánlott címkék
Egyéb tartalmak
.
oldal
/
kezdőlap / Híreink / Közélet / Édesség ajándékba
2021. dec. 21. kedd | Keszthely
Édesség ajándékba
Tegnap délután a Lissé Édességgyár Kft. az ünnepek alkalmával megajándékozta a Keszthelyi Kórház, a mentőállomás, a katasztrófavédelem és rendőrség dolgozóit. 795 doboz szaloncukrot osztottak ki. A koordinálásban nagy segítséget nyújtottak a Keszthelyi Ifjúsági Kerekasztal tagjai is.

Teherautó a Keszthelyi Kórház rakódó feljárójában. A rakterében lezárt kartondobozok. Szaloncukrot vittek az édességgyár tulajdonosai. A kartonok 795 dobozt tartalmaztak. A karácsonyi édességből elsőként a Keszthelyi Mentőállomás és a kórház dolgozói kaptak.

"A tavalyi évhez hasonlóan, ebben az évben is úgy döntöttünk, hogy szeretnénk adományozni és a kórházi dolgozók számára, a rendőröknek és a tűzoltóknak, ill. a mentőszolgálatnak adományozunk szaloncukrot. Én azt gondolom, hogy azért szeretnénk adni, mert jó kapni és viszont ha egész évben ennyit dolgoznak és ennyit tesznek értünk, akkor ez a minimum amivel megköszönhetjük nekik." - nyilatkozott Rácsai Marianna a Lissé Édességgyár Kft. tulajdonosa.

A nagy kartondobozokat sorban adták át. A kórház főigazgatója vette át 403 dolgozó számára a különböző ízesítésű szaloncukrot tartalmazó ajándék dobozokat.

"Nagyon szépen köszönjük. Nyílván ebben a covidos időszakban minden olyan gesztus jól esik, ami egy kicsit bennünk is az erőt tartja, hogy van értelme a munkánknak. S ezért nagyon köszönjük ezt a gesztust." - mondta el Dr. Kató Csaba, a Keszthelyi Kórház főigazgatója.

Az ajándékozás következő helyszíne a tűzoltóállomás volt. 97 dolgozónak vittek az ünnep elmaradhatatlan édességéből. "Büszkeséggel  és örömmel tölt el. Ezt mondhatom nem csak a saját nevemben, hanem a kollégáim nevében is. Mindig is büszkék voltunk, hogy ez a város büszkén tekintett ránk, mindig büszkén vállaltak minket. Mondhatnám azt is, hogy szilveszterkor, amikor a polgármester meglátogat minket, akkor ugyanilyen felemelő érzés. Ez első alkalommal történik meg, de azt gondolom, hogy jó helyre kerül, biztos, hogy a kollégák értékelni fogják." -nyilatkozta Laczikó Károly, a Keszthelyi Katasztrófavédelmi Kirendeltség vezetője.

A Keszthelyi Ifjúsági Kerekasztal koordinálásával kapott információkat a vállalkozó. A tagok és a város polgármestere, Nagy Bálint is kivették a részüket a munkából. Nagy Bálint: "Nagyon nagy öröm és büszkeség is ha szabad ilyet mondani. Azt látom, hogy ez egy olyan összefogás és egy olyan közösségi erő, amit az elmúlt időszakban már többször meg tudtunk mutatni itt keszthelyi emberek, keszthelyi vállalkozók, keszthelyi civil szervezetek, ami egyrészt jóleső gesztus is, de ami sokkal fontosabb, tényleg a közösség erejét mutatja."

A teherautó az utolsó helyszínre, a rendőrségre vitte az ajándékot. Mindenki segített a dobozok bepakolásával. A kapitányságvezetőt meglepte a figyelmesség. "Én úgy értékelem, hogy ez egy nagyon pozitív visszajelzés a Keszthelyi Rendőrkapitányság teljes személyi állományának, hogy egy helyi csokoládé gyártással foglalkozó gazdasági társaság közreműködve az önkormányzat koordinálásával, megköszönje  a rendőrség egész évi tevékenységét. Én úgy gondolom, hogy ez- bátran kimondhatom- a magam ill. a kollégáim nevében, hogy ez a legnagyobb dicséret és elismerés, amikor egy civil közösség, egy gazdasági társaság kifejezi a köszönetét és így kíván nekünk békés, kellemes karácsonyi ünnepeket illetve boldog új évet. Úgy gondolom ez egy nagy öröm és feltöltődés az én, illetve a kollégáim részére is." - köszönte meg Dr. Andor László, a Keszthelyi Rendőrkapitányság vezetője.

A rendőrség épületében köszönte meg a karácsonyi ajándékot Andor László. 166 rendőrségi dolgozónak is örömet szerzett a kedveskedéssel az édességgyár.

Hegedüs Éva - Keszthelyi Televízió

 

| 2024. máj. 2. csütörtök 19:15 | Esztergályhorváti
A Gondoskodás Integrált Szociális Intézmény kapott ajándékot.
| 2024. jan. 25. csütörtök 14:16 | Keszthely
Az intézménynek 500.000-500.000 forintot adtak át.
| 2024. jan. 23. kedd 14:41 | Keszthely
Hagyományteremtő céllal rendezett jótékonysági hangversenyt a Közgazdasági Technikum.
| 2024. jan. 15. hétfő 14:25 | Keszthely
Megtartotta éves szülői munkaközösségi bálját a Keszthelyi Életfa Óvoda és Bölcsőde.
| 2023. dec. 21. csütörtök 17:04 | Keszthely
A felújított Közösségi Ház átadásán vehettek át élelmiszercsomagot a rászorulók.
X. évfolyam 12. szám
Megjelenés: 2024. június 28.
00:00
Képújság
06:00
Egy csipetnyi szó
06:34
Zalai krónika
06:49
Savaria Filmfesztivál
07:00
Híradó
07:45
Savaria Filmfesztivál
08:36
Savaria Filmfesztivál
09:00
Egy csipetnyi szó
09:34
Zalai krónika
09:49
Savaria Filmfesztivál
Cím:
8360 Keszthely, Kossuth L. u. 45.
Telefon: 06 83 / 320 200
Mobil: 06 30 / 427 7341
 
Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk számodra.