+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Több fegyvert is engedély nélkül tartott a gyenesdiási lövöldöző
2021. december 7. kedd 15:27 - Gyenesdiás
Több fegyvert is engedély nélkül tartott a gyenesdiási lövöldöző
Rálőtt feleségére, majd önkezével véget vetett életének egy férfi tegnap Gyenesdiáson. A válófélben lévő nőre a családi házukban, majd az utcában is tüzet nyitott az elkövető. A 45 éves hölgy maga ment be a keszthelyi kórházba, súlyos állapota miatt Nagykanizsára szállították, ahol megműtötték. Több fegyvert és lőszereket tartott engedély nélkül otthonában a tettes.

A Terrorelhárítási Központ is kivonult Gyenesdiásra, a Jókai utcába. A lövöldözés 14.30 körül volt, de még este is gépfegyverrel felszerelt terrorelhárítók zárták le az érintett utcát. A környéken lakók elmondása szerint drónokat is bevetettek a különleges egységek. A rendőrség közlése szerint a 45 éves hölgyre előbb a lakóházban lőtt a férfi egy maroklőfegyverrel, majd az utcán, a menekülő asszonyra a jármű szélvédőjén áthatoló lövést is leadott. A házaspár viszonya korábban megromlott, értesüléseink szerint válófélben voltak. A nő a keszthelyi kórházba hajtott, ahonnan súlyos sérülései miatt Nagykanizsára vitték, ahol megműtötték.

„Az elkövetőt a Terrorelhárítási Központ Műveleti Egységének közreműködésével a helyszínen felkutatták. A rendőrök azonban már csak a férfi halálát tudták megállapítani, önkezűleg vetett véget életének. Az eset körülményeit a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság bűntető eljárás keretében vizsgálja” - nyilatkozta Cséber Benjámin, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. 

A rendőrség azóta azt is közölte, hogy több fegyvert és lőszereket tartott engedély nélkül otthonában a férfi.Információink szerint a tettes hévízen, egy szállodában dolgozott szakácsként. Feleségével már korábban megromlott a viszonyuk, a most hetedik osztályos lányával az asszony el is költözött a férjtől. A helybeliek elmondása szerint másokkal szemben is agresszív volt a férfi, többen azt is mondták, nem volt normális, nem volt beszámítható a viselkedése.

Hársfalvi Ákos - Keszthelyi TV

galéria
1
2
3
4
5
további híreink
 
A Deák Ferenc és Bercsényi utcák közti szakasz az érintett.
 
Kele hétfő hajnalban tért vissza fészkébe. Kedden már újabb hím tűnt fel a templom tornyán.
 
Uhlár Mónika coach, életvezetési tanácsadó tartott nyílt napot a Harmónia Házában.
 
Egy zalai fiatalember életmentő műtétjére ajánlották fel a teremlabdarúgó kupa nevezési díját.
 
A Vince-napi pincetúrán több borászt is meglátogattak a szakemberek és az érdeklődők.
 
A Magyar Zene Házában vehette át az elismerést az intézmény vezetése.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Körül-tekintő
 
Más-Kép(p)
 
Mire Vágyik a Nő?
 
Önkormányzati híradó
 
Szezon Kosár