+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Már csaknem 6000 követője van a Hello Keszthelynek
2021. április 28. szerda 17:25 - Keszthely
Már csaknem 6000 követője van a Hello Keszthelynek
Népszerű a Hello Keszthely oldal. Az indulás óta eltelt négy hét alatt már csaknem 6000 követővel rendelkezik a platform, melyen Keszthely látnivalóiról, nevezetességeiről és programjairól találnak információt az érdeklődők. A Facebook mellett Instagramon is elérhetőek a turisztikai érdekességek.

Húsvét óta él a város hivatalos turisztikai közösségi oldala. Minden nap új tartalom jelenik meg a platformon. Nagy sikere volt már a Simon Böskéről készült összeállításnak, valamint a múlt hétvégén nyílt teraszokat szimbolizáló Festetics-szobornál készült fotónal is. Legutóbb a részben a Festetics-kastélyban forgatott sorozatról is beszámoltak. Az oldal nagyon népszerű, hiszen 4 hét alatt csaknem 6000 követője lett.

„Keszthely a Balaton ékszerdoboza, viszont nem elég ezt tudnunk, hanem a kor kihívásának megfelelően ezt meg is kell tudnunk jeleníteni. Ez a fő küldetése tulajdonképpen a Hello Keszthely brandnek, aminek az első platformjai a város hivatalos turisztikai Facebook-oldala és Instagram-oldala. De terveink között szerepelnek további digitális platformok, amelyekkel ezt bővítenénk. Összességében nagyon röviden minőségi tartalmakkal szeretnénk mind a Keszthelyen élő, mind a térségben élő embereknek és a hozzánk látogató turistáknak bemutatni Keszthely szépségeit.” - mondta el Kovács Szabolcs polgármesteri turisztikai tanácsadó.

A közösségi oldalakon a napi posztok mellett aktuális programkínálatokat, a helyi szolgáltatókat és a város turisztikai fejlesztéseit is be kívánják mutatni. Az oldal kezelői bíznak abban, hogy a turisták mellett a helyi és a térségbeli közönség számára is szolgálhatnak új, érdekes információkkal.

Lendvai Bianka - Keszthelyi TV

galéria
1
2
3
4
további híreink
 
A szabadtéri misén a születésnapját ünneplő veszprémi érsekért is imádkoztak.
 
Több vendéglátóhely sem akar különbséget tenni, egyelőre csak a teraszokon várják a vendégeket.
 
A Bringatanyánál szervizoszlop várja a bringázókat, az átadón BikeSafe akciót is tartottak.
 
Ásatásokon vesznek részt a múzeumbarátok és számos fémkeresős is segíti a szakmai munkát.
 
A nemzetközi kerékpáros verseny második szakasza Balatonfüredtől Nagykanizsáig tartott.
 
Az önkormányzat első ízben hirdette mega versenyt, nevezni május 31-ig lehet.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Körül-tekintő
 
Más-Kép(p)
 
Szakmát a kézbe
 
Eklézsia
 
Önkormányzati híradó
 
Szezon Kosár