+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Bemutatta helyi jelöltjét a Mi Hazánk Mozgalom
2021. április 26. hétfő 11:45 - Hévíz
Bemutatta helyi jelöltjét a Mi Hazánk Mozgalom
Bemutatta az országgyűlési választásra delegált helyi képviselőjelöltjét a Mi Hazánk Mozgalom. Kerékgyártó Lászlót indítja a párt a Keszthely központú Zala 2. számú választókerületében. A korábban a MIÉP színeiben politizáló agrármérnök célja a turizmus- és közlekedésfejlesztés mellett az elmaradott térségek felzárkóztatása. A Mi Hazánk Mozgalom szándéka, hogy a Fidesz és a balliberális oldal mellett ők legyenek a harmadik út.

A 2022-es országgyűlési választásra Toroczkai László személyében önálló miniszterelnök-jelöltet állít a Mi Hazánk Mozgalom – hangsúlyozta a párt alelnöke. Pakusza Zoltán kiemelte, mind a 106 választókerületben indítanak önálló képviselőjelöltet.

„Azt gondolom, hogy nekünk nem lehet más célkitűzésünk, mint az, hogy bekerüljünk a Parlamentbe. Személy szerint azt gondolom, hogy kettő választás lesz 2022-ben. Vagy marad a politikai váltógazdálkodás, tehát a Fidesz és a balliberális oldal váltja egymást, ahogy az elmúlt 30 évben is történt, vagy pedig jön egy harmadik út. Mi ezt a harmadik utat képviseljük és pont ezért indítunk mind a 106 választókörzetbe, hogy minden választókörzetbe lehessen az embereknek lehetőségük, hogy a harmadik utat válasszák” - nyilatkozta Pakusza Zoltán alelnök. 

Zala megye 2. számú választókerületében Kerékgyártó Lászlót indítja a Mi Hazánk Mozgalom. A 64 éves, okleveles agrármérnök, környezetvédelmi szakmérnök 32 éve él Zala megyében, Kehidakustányban. 1995-ben kezdett politizálni a MIÉP színeiben, három ízben volt képviselőjelölt Zalában. 2018-ban csatlakozott a Mi Hazánk Mozgalomhoz. Programja öt fő pontot tartalmaz: „Keszthely, Hévíz, Zalakaros, Kehidakustány egyértelműen az idegenforgalom és turizmus szempontjából nagyon fontos kérdés. Ez lesz az egyik alappillére a programomnak, hogy az itteni fejlesztéseket hogyan tovább. A következő a közlekedéssel kapcsolatos. Nagyon sok minden épült itt az elmúlt évek során a térségünkben, de úgy érzem, összhang nincs a megfelelő építések között. Meg kellene teremteni, akár légi, vízi, vasúti és közúti hálózat szerint azokat az összekapcsolódó lehetőségeket, ami könnyebbé tehetné az itt élő embereknek az életét.”

Kerékgyártó László úgy fogalmazott, Zalaszentgrót és térsége a megye fekete lyuka. Szerinte ennek megszüntetésére munkahely-teremtő gazdasági beruházásokat kell telepíteni és bekapcsolni a várost a vasút- és főúthálózatba. Ötödik programpontként említette a falvak helyzetét. Kerékgyártó László szer

Hársfalvi Ákos - Keszthelyi TV

galéria
1
2
3
4
további híreink
 
Hagyományos sárgulási ünnepséggel köszöntek el a végzős hallgatók.
 
Halálának 100. évfordulóján kiállítással emlékeztek Mary Hamiltonra.
 
Ötszázötvenen tekertek a sereggel május 14-én.
 
A sárgulási ünnepség az egyik legrégebbi hagyománya a 225 éves intézménynek.
 
Somogyi András kezdte meg ajánlásgyűjtést.
 
Ma délelőtt vettek végső búcsút Keszthelyen Cservenka Györgytől.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Balatoni Mozaik
 
Más-Kép(p)
 
Mire Vágyik a Nő?
 
Önkormányzati híradó
 
Szezon Kosár