Ajánlott hírek
Ajánlott címkék
Egyéb tartalmak
.
oldal
/
kezdőlap / Híreink / Közélet / Bemutatta jelöltjeit Keszthelyen a Fidesz-KDNP
2019. aug. 16. péntek | Keszthely
Bemutatta jelöltjeit Keszthelyen a Fidesz-KDNP
Bemutatta jelöltjeit Keszthelyen a Fidesz-KDNP az októberi önkormányzati választásokra. A mai sajtótájékoztatón elhangzott, hogy az elmúlt ciklushoz képest mindössze egy változást tervez a pártszövetség. Nagy Bálint polgármesterjelölt elmondta, egy olyan képviselői gárdával szeretne együtt dolgozni, akik valóban a keszthelyi emberek problémáit oldják meg és Keszthely város fejlesztését, fejlődését szolgálják.

Nagy Bálint polgármesterjelölt elmondta, céljuk hogy Keszthelyt egy olyan fejlődési pályára állítsák, ami jóval hatékonyabb, mint az elmúlt években. Elhangzott, hogy a Fidesz egyhangúan támogatta polgármesterjelöltségét, ő pedig javaslatot tett a képviselőjelöltekre, melyet szintén elfogadott a jelölő szervezet. Nagy Bálint ismertette, az egyes körzetben Dr. Boldizsár Erzsébet gyermekorvost indítja a pártszövetség.Csótár András iskolaigazgató lesz a Fidesz-KDNP jelöltje a kettes körzetben.A hármas körzetben Raffai Róbertné, a Keszthelyi Kórház igazgatási osztályának dolgozója méretteti meg magát. Vozár Péterné pályázati projektmenedzser pedig a négyes körzetben indul. Egyedüli változás a zámori, ötös körzetben van. A polgármesteri székért induló Nagy Bálint helyett a turisztikai szektorból érkező Horváth Tamás itt a jelölt, aki a Nagy Bálint által megkezdett fejlesztéseket kívánja foilytatni.A hatos körzetben Dósa Zsolt iskolaigazgató a Fidesz-KDNP jelöltje. A hetes számú körzetben Nemes Klárát indítja a pártszövetség. A nyolcas körzet jelöltje Dr. Ifi Ferenc, a Keszthelyi Kórház radiológus főorvosa. 

„Ezek a képviselőjelöltek, a Fidesz-KDNP képviselőjelöltjei az elmúlt öt éves önkormányzati ciklusban is be tudták bizonyítani azt, hogy mennyire elkötelezettek a városért és amellett, hogy az elmúlt ciklusban is minden olyan fejlesztést és elképzelést támogattak, ami valóban a városnak az előremozdítását szolgálja. E mellett rendszeres és aktív kapcsolatot tartanak egyrészt a keszthelyi lakókkal, másrészt pedig a Keszthelyen működő különböző szervezetek képviselőivel is” - nyilatkozta Nagy Bálint polgármesterjelölt.

Nagy Bálint hozzátette: polgármesterként olyan képviselői gárdával szeretne együtt dolgozni,  akik valóban a keszthelyi emberek problémáit oldják meg és Keszthely város fejlesztését, fejlődését szolgálják.

Hársfalvi Ákos - Keszthelyi TV

| 2021. ápr. 26. hétfő 11:45 | Hévíz
A turizmus- és közlekedésfejlesztés mellett a térségek felzárkóztatása a célja a Kerékgyártó Lászlónak.
| 2024. máj. 30. csütörtök 19:15 | Keszthely
Varga Mihály tartott fórumot Keszthelyen.
| 2022. ápr. 4. hétfő 16:22 | Keszthely
A Fidesz-KDNP várakozásait is felülmúlták a választási eredmények.
| 2020. ápr. 8. szerda 15:09 | Keszthely
A járvány miatt nehéz helyzetbe kerülő keszthelyiek megsegítésére ajánlják fel tiszteletdíjukat.
| 2020. feb. 17. hétfő 15:20 | Keszthely
Nincs itt semmiféle hiányról szó - reagált a KÉVE szavaira Dr. Ifi Ferenc.
X. évfolyam 12. szám
Megjelenés: 2024. június 28.
12:00
Képújság
18:00
18:30
Savaria Filmfesztivál
19:00
Híradó
19:45
MMA film
20:37
Hargita TV
20:57
Savaria Filmfesztivál
21:00
21:30
Savaria Filmfesztivál
22:00
Híradó
Cím:
8360 Keszthely, Kossuth L. u. 45.
Telefon: 06 83 / 320 200
Mobil: 06 30 / 427 7341
 
Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk számodra.