+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Keszthelyi hamburgeres is ajánlott fel ételt a mentőknek
2021. április 15. csütörtök 17:38 - Keszthely
Keszthelyi hamburgeres is ajánlott fel ételt a mentőknek
Folyamatosan támogatják a Keszthelyi Mentőállomás dolgozóit a térség lakosai és vállalkozásai. A napokban nagy médiavisszhangja volt a fővárosi mentők feljelentésének, akik 1 perc 51 másodpercre álltak meg, hogy ebédet vegyenek maguknak. Az eseten a lakosság nagyobb hányada felháborodott, több vállalkozás ajánlotta fel, hogy az egészségügyi dolgozóknak ingyenesen vagy kedvezményesen biztosít étkezést.

Egy fotót mellékelt bizonyítékként az a budapesti férfi, aki feljelentette a mentőket, amiért megálltak venni egy hamburgert. A panaszolt mentőtiszt azóta videóüzenetben  is elmesélte, hogy az ügyben vizsgálat indult, melyből kiderült, hogy 1 perc 51 másodpercig tartott megvenni a hamburgert, amit azonban riasztás miatt csak később tudtak elfogyasztani. A lakosság nagy része felháborodott a feljelentésen. Országos szinten több vállalkozás ajánlotta fel, hogy náluk ingyenesen vagy jelentős kedvezménnyel fogyaszthatnak a mentők.

Egy keszthelyi hamburgeres is csatlakozott ehhez a kezdeményezéshez. Mint elmondta, ő is mélységesen elítéli a feljelentőt tettéért. Véleménye szerint felháborító, hogy azoknak okoz valaki kellemetlenséget, akik nap mint nap azért dolgoznak, hogy mindenki megkaphassa a szükséges ellátást ebben a nehéz helyzetben is. Németh Zoltán és csapata eddig is folyamatosan ajánlott fel ebédet a Keszthelyi Mentőállomás és a kórház dolgozóinak, ezt ezután is folytatni fogják. Csütörtökön is több adag hamburgert készített el a szolgálatban lévő egészségügyiseknek.

„A mai napon kiküldtünk nekik 12 darab hamburgert, illetve holnapra kész lesz nekik egy kártya, ami egy névre szóló mentős kártya és ezzel a mentős kártyával nálunk egy nagyobb kedvezménnyel tudnak fogyasztani ezentúl.”

A hamburgerező nem csak helyben fogyasztásra kínálta, hanem ingyenesen ki is szállította az ételt a Keszthelyi Mentőállomáshoz. Az egészségügyi dolgozókat előre értesítették az érkezésről, akik azonnal át is tudták venni a hamburgereket.

Általánosságban elmondható, hogy a keszthelyi, illetve környéki lakosok és vállalkozók a pandémia kezdete óta folyamatosan támogatják valamivel a Keszthelyi Mentőállomás dolgozóit. Péksüteményekkel, húskészítményekkel, süteményekkel, gyümölccsel, zöldségekkel, ki amit meg tud tenni, amit hálásan fogadnak a mentők.

Lendvai Bianka - Keszthelyi TV

galéria
1
2
3
4
további híreink
 
A szabadtéri misén a születésnapját ünneplő veszprémi érsekért is imádkoztak.
 
Több vendéglátóhely sem akar különbséget tenni, egyelőre csak a teraszokon várják a vendégeket.
 
A Bringatanyánál szervizoszlop várja a bringázókat, az átadón BikeSafe akciót is tartottak.
 
Ásatásokon vesznek részt a múzeumbarátok és számos fémkeresős is segíti a szakmai munkát.
 
A nemzetközi kerékpáros verseny második szakasza Balatonfüredtől Nagykanizsáig tartott.
 
Az önkormányzat első ízben hirdette mega versenyt, nevezni május 31-ig lehet.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Körül-tekintő
 
Más-Kép(p)
 
Szakmát a kézbe
 
Eklézsia
 
Önkormányzati híradó
 
Szezon Kosár