+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Ülésezett a keszthelyi képviselő-testület
2020. október 29. csütörtök 15:52 - Keszthely
Ülésezett a keszthelyi képviselő-testület
Csütörtökön tartotta októberi soros ülését a keszthelyi képviselő-testület. Helyi adókról, helységbérleti kedvezményekről is határoztak a városatyák. A képviselők jóváhagyták a téli hószolgálati és síkosság-mentesítési tervet és pályázatot írtak ki a Balatoni Múzeum igazgatói teendőinek ellátására.

Egy perces néma felállással kezdődött a keszthelyi képviselő-testület októberi soros ülése. A jelenlévők tragédiák áldozataira emlékeztek: a Vajda gimnázium elhunyt diákjára, valamint a három Zalaszentmihályon elhunyt horgászra.

A Keszthely jelképeiről, a helyi adókkal kapcsolatos, illetve a közbeszerzési rendelet módosítását követően a jövő évre vonatkozó helyiségbérleti díjakat és kedvezményeket határozta meg a testület. Tájékoztató hangzott el a második negyedévi belső ellenőrzési terv teljesítéséről, valamint a 2021. évi belső ellenőrzési munkatervről. A képviselők jóváhagyták a téli hószolgálati és síkosság-mentesítési tervet, majd pályázatot írtak ki a Balatoni Múzeum igazgatói teendőinek ellátására.

Az egyéb ügyek között egyebek mellett tájékoztató hangzott el a VÜZ Kft. és a Keszthelyi Városfejlesztő Kft. első félévi gazdálkodásáról. Ezután önkormányzati ingatlanok bérleti ügyeiről, illetve hasznosításáról döntött a testület, mely pályázatot írt ki a GESZ ügyvezetői és a Fejér György Városi Könyvtár igazgatói teendőinek ellátására. A képviselők határoztak arról, hogy Keszthely csatlakozik a Veszprém-Balaton 2023 Európa kulturális fővárosa programhoz. Elfogadták a Festetics György Zeneiskola dombormű állítási kérelmét is.

A tanácskozás zárt üléssel fejeződött be.

galéria
1
2
3
 
 
 
további híreink
 
A lelkes építők 3 napon át készítették az alkotást, ami a reményt és az istenkeresést is szimbolizálja.
 
A vásárlók azonban találhatnak hagyományos adventi díszeket és számos kiegészítőt is.
 
Keszthely Város Díszpolgára 82 éves volt.
 
Televíziónk élőben közvetíti az adventi gyertyagyújtásokat minden vasárnap 17 órától.
 
Adventi gondolatokkal, versekkel és beszélgetésekkel készülnek az alkalomra az önkéntesek.
 
A téli időszakban is lehet számítani az adománycentrum segítségére, adományokat is várnak.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Körül-tekintő
 
Más-Kép(p)
 
Szakmát a kézbe
 
Eklézsia
 
Önkormányzati híradó
 
Szezon Kosár