+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Életét vesztette egy vajdás diák egy Vas megyei kalandparkban
2020. október 22. csütörtök 22:32 - Keszthely
Életét vesztette egy vajdás diák egy Vas megyei kalandparkban
Gyöngyösfalu kalandparkjában dőlt ki egy fatörzs, egy diák elhunyt, egy pedig súlyosan megsérült. A közösségi médiában többen megerősítették, hogy a Vajda János Gimnázium egyik osztálya az érintett.

Csütörtök délután súlyos baleset történt a Vas megyei Gyöngyösfalu kalandparkjában – írta meg a vaol.hu. A portál Információi szerint egy keszthelyi iskolás csoport az érintettje a halálos kalandparki balesetnek Gyöngyösfaluban. A csoport a kötélpálya elején tartózkodott néhány méter magasságban, amikor a fatörzs, amire a pallók és a kötél rögzítve volt, kidőlt. Egy 15 éves fiatal olyan súlyosan megsérült, hogy azonnal, a helyszínen meghalt, esély sem volt a megmentésére, az élettel összeegyeztethetetlen sérülései voltak. Egy másik, 16 éves fiatalt a mentők súlyos sérülésekkel kórházba szállították. A Vas megyei hírportál úgy értesült, hogy többen is leestek, de ők nem sérültek meg.

A közösségi médiában többen megerősítették, hogy a Vajda János Gimnázium egyik osztálya az érintett. Az esti órákban számos diák, szülő és pedagógus gyújtott gyertyát és rótta le kegyeletét a tragikus balesetben elhunyt tanuló előtt. 

Együttérzését fejezte ki közösségi oldalán Keszthely polgármestere. Nagy Bálint úgy fogalmaz: ”Megrendülve értesültem arról a tragikus hírről, hogy a mai napon balesetben életét vesztette egy tanuló a Vajda János Gimnáziumból. Fájdalmas volt látni a gyászoló gyerekeket az iskola előtt, ma este. Mélyen együtt érzek a családdal.”

galéria
 
további híreink
 
A hétvégén már enyhülés várható , az Országos Meteorológiai Szolgálat napsütést jósol.
 
Szakmakamra egy pályázat kapcsán valósulhatott meg 15 tanuló és felkészítő tanáraik segítségével.
 
Különleges technikával hozzák helyre a sérült színeket valamint új festést és padlózatot is kap a terem.
 
A rumos-kakaós, mindenmentes édesség a laktózmentes kategóriában lett második helyezett.
 
A 2021.évi kalendárium is számos érdekességet kínál az olvasóknak.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Körül-tekintő
 
Más-Kép(p)
 
Szakmát a kézbe
 
Eklézsia
 
Önkormányzati híradó
 
Szezon Kosár