+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Időben érkezett a segítség
2018. március 6. kedd 12:05 - Keszthely
Időben érkezett a segítség
A téli a szokatlan hideg időjárás arra is figyelmeztet,hogy a környezetünkben lévő idősekre, beteg emberekre ,egyedülállókra jobban figyeljünk. Keszthelyen a rendőrség és az Idősügyi Tanács elnöke gyors megoldást keresett egy idős néni tűzifa ellátására a Zámor térségben.

Nagy Bálint az idősügyi tanács elnöke  már a további segítség nyújtás lehetőségeit is  megbeszélte a 86 éves , egyedül élő Erzsike nénivel aki a Zámor városrészben  lakik és a napokban segítségre szorult. Elfogyott a tűzifája. Kis nyugdíjából keveset ugyan tudott vásárolni, de mint mondta az is rossz minőségű volt. Kis házában már nem volt mivel fűteni.A gyors segítség megérkezett,be is hordták a fát kis udvarára.

Nagy Bálint ,aki egyben a Zámor térség önkormányzati képviselője is,elmondta továbbá, ahhoz,hogy időben  segíteni tudjanak fontos,hogy aki hasonló esetekről,problémáról tud haladéktalanul jelezze az önkormányzatnál, vagy a helyi képviselőknél. Ő a körzeti megbízottól, Huszti Tamástól,aki a Balaton part és a Zámor térségért felel, tudta meg,hogy a néninek nincs tüzelője.

Erzsi néni problémája gyorsan megoldódott, továbbra is segítik őt. A körzeti megbízott és Nagy Bálint is többször ellátogatnak  hozzá, s intézkedéseikkel gondoskodnak  róla és házőrzőjéről is. Az eset nagy bizonyítéka annak, hogy odafigyeléssel,összefogással és  segítségnyújtással nem csak örömet, hanem életet is tudunk menteni.

Hegedüs Éva - Keszthelyi Televízió

galéria
1
2
3
4
további híreink
 
Az intézkedést Orbán Viktor miniszterelnök jelentette be pénteken délelőtt.
 
Több fogásról is kapott már visszajelzést a Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt.
 
18 éve áldotta meg az azóta már szentté avatott II. János Pál pápa a kézfogás harangját.
 
Az egészségügyi dolgozóknak tett felajánlást egy vállalkozó.
 
Az önkormányzat minden szükséges óvintézkedést megtesz a lakosság védelme érdekében.
 
A GESZ munkatársai megkezdték a kiszállítást, a szolgáltatásra folyamatosan lehet jelentkezni.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Körül-tekintő
 
Más-Kép(p)
 
Eklézsia
 
Önkormányzati híradó