+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Nemzetközi elismerést kapott a Kolping Hotel
2020. március 6. péntek 16:25 - Alsópáhok
Nemzetközi elismerést kapott a Kolping Hotel
Nemzetközi elismerésben részesült az alsópáhoki Kolping Hotel. A szálláshely a legjobb családi hotel kategóriában utasított maga mögé többek között görögországi vagy olaszországi szállodákat. A pályázatra 350 hotel jelentkezett, közülük 27 kategóriában díjazták a legjobbakat.

A Kolping Hotel 1994 óta várja a családokat Alsópáhokon. A szálláshely folyamatosan fejlődik, legutóbb a recepció újult meg, de más helyszínen is zajlanak munkálatok. Az elmúlt 26 évben számtalan elismeréssel jutalmazták a szállodát, tavaly az ország négy csillagos vidéki kategóriában a legjobb szálláshelynek járó díjat érdemelték ki. Legutóbb az International Hospitality Awards pályázatára adták be jelentkezésüket, melyre a szálloda igazgatóhelyettese figyelt fel.

„Nagyon impozánsnak tűnt a díj, rendkívül jó PR-munkát tesz mögé a szervező cég. És mivel nemzetközi megmérettetésről van szó, egy kicsit ugye a büszkeségünket is piszkálta, hogy jó lenne egy ilyen elismerést is megszerezni. És az idei évben először indítottak el családbarát kategóriát és úgy gondoltuk, hogy most akkor eljött az idő.” - mondta el Sós Éva igazgatóhelyettes.

A pályázatra 16 európai ország mintegy 300 európai szállodája nevezett. A jelentkezőkből szakmai zsűri választotta ki a 135 döntőst. A bírák a pályázat mellett a vendégek visszajelzéseit is figyelembe vették. Összesen 27 kategóriában indulhattak a szállodák, kategóriánként 5-en jutottak be a legjobbak közé. A Legjobb Családbarát Hotel kategóriában neves szállodákat utasított maga mögé a Kolping. A díjat Kijevben vehették át a szálloda igazgatói.

„Itt görög, olasz versenytársakkal, amikor lehet látni, hatalmas infrastruktúkat, tengerpartot, sok medencét, akkor az ember azt gondolná, hogy nincs keresnivalója. És mi is, amikor megláttuk, hogy kik kerültek a döntőbe, azért láttuk, hogy tényleg nagyon komoly házak voltak. Ugyanakkor az a rengeteg finomság és egyediség, amit itt az elmúlt 24 évben a kollégákkal kidolgoztunk, ezt úgy látszik, hogy a zsűri azért nagyon nagyra értékelte.” - ismertette Baldauf Csaba szállodaigazgató.

A díjat egy közös ünnepségen ismertette a szálloda munkatársaival az igazgató. Kiemelte, ezt és az ehhez hasonló díjakat csak közös erővel érhetik el. Baldauf Csaba úgy fogalmazott, minden díj egy visszajelzés a munkáról, így köszönetét fejezte ki kollégáinak a szakszerűségükért.

Lendvai Bianka - Keszthelyi TV

 

 

galéria
1
2
3
4
további híreink
 
A rendőrség programjának célja, hogy a biciklisek is ügyeljenek a láthatóságukra.
 
Két program már lezajlott az emlékévi programsorozatból.
 
A Ranolder és a Premontrei iskola diákjai is csatlakoztak a Dél-Amerikából indult kezdeményezéshez.
 
Két autó karambolózott vasárnap nem sokkal dél után.
 
Dr. Jobs Viktor alapítóra emlékeztek az Egyesített Szociális Intézményben.
 
Összesen 122 millió forintból újult meg a polgármesteri hivatal és az orvosi rendelő.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Körül-tekintő
 
Más-Kép(p)
 
Szakmát a kézbe
 
Eklézsia
 
Önkormányzati híradó
 
Szezon Kosár