+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Fidesz-KDNP: minden fillér mögött van fedezet
2020. február 17. hétfő 15:20 - Keszthely
Fidesz-KDNP: minden fillér mögött van fedezet
Nincs itt semmiféle hiányról szó, minden fillér mögött meg van a fedezet – így reagált a KÉVE képviselőinek költségvetéssel kapcsolatos nyilatkozatára a Fidesz-KDNP képviselőcsoport nevében Dr. Ifi Ferenc. A Pénzügyi és Ügyrendi Bizottság elnöke szerint Czuth Zoltán félretájékoztatta a lakosságot azzal a kijelentésével, hogy ez a visszafejlődés büdzséje, hiszen idén több mint 3,1 milliárd forintnyi fejlesztés valósul meg a városban.

Dr. Ifi Ferenc azt mondja, az idei költségvetésben minden fillér kiadás mellett ott van a megbízható bevételi forrás.

„Úgy gondolom, hogy Czuth Úr félretájékoztatta a lakosságot, nincs itt semmiféle hiányról szó, minden fillér mögött meg van a fedezet. E mellett Czuth Úr visszafejlődésről beszél; az idén több mint 3,1 milliárdnyi fejlesztés valósul meg a városban, hát soha ennél rosszabb visszafejlődést. Czuth Úr azt mondja, bizonytalan esetleg a kiskastély eladása. Lehetséges, viszont mi beterveztünk 288 millió forint általános tartalékot. Tehát adott esetben ha ez nem valósulna meg, fedezi” - fogalmazott a Fidesz-KDNP képviselője. 

Dékány Péter szavaira úgy reagált Ifi Ferenc, hogy ott lehetet volna az általa hiányolt megbeszéléseken, de azokról délben távoztak miközben azok tovább tartottak. Molnár Tibor szavaival egyet ért a bizottsági elnök. Szerinte is sürgősen kell intézkedni, hogy a szállodák újra működjenek és fejlődjön a város gazdasága.

„Éppen ezért választottunk új polgármestert, mert az új polgármesterbe jobban bízunk, hogy ezeket a feladatokat be fogja indítani a városba” - tette hozzá a bizottsági elnök. 

Ifi Ferenc arra kéri az ellenzéki képviselőket, hogy ne a KÉVE és ne Gyurcsány képviselői legyenek az önkormányzatban, hanem Keszthely képviselői.

Hársfalvi Ákos - Keszthelyi TV

 

galéria
1
2
 
 
további híreink
 
A Keszthelyi Televízió közleménye
 
A buszmegállókban és a forgalmasabb közterületeken lehet találkozni a GESZ munkatársaival.
 
Zalaszántó önkormányzata a járvány megfékezésének érdekében döntött a lezárás mellett.
 
A gyógytavat lezárták, a szakrendelések többsége továbbra is működik az intézményben.
 
A koronavírus-járvány továbbterjedésének megelőzősére hozták meg a döntést a városvezetők.
 
A kijárási korlátozás nem akadályozza az önkénteseket abban, hogy adjanak vért.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Körül-tekintő
 
Más-Kép(p)
 
Eklézsia
 
Önkormányzati híradó