+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Január végéig érvényesek a parkolóbérletek
2020. január 8. szerda 19:12 - Keszthely
Január végéig érvényesek a parkolóbérletek
A VÜZ Keszthelyi Városüzemeltető Egyszemélyes Nonprofit Kft. üzemelteti a Keszthelyen a díjköteles parkolóhelyeket. A városban kialakított parkolási rendszer nem változott évek óta. Mind a parkoló automatáknál történő fizetés mind a bérletek érvényessége és árusítása a jól bevált, évek alatt megszokott rendszerben,változatlan díjjal működik tovább.

Keszthely város parkoló övezeteit mutatta tájékoztatásul a város térképén Jantász Ferenc a Városüzemeltető Kft, parkolásért  és a  piac részlegéért felelős vezető. Év elején mindig felvetődik a kérdés mi változik ami a zsebünket érinti, mikor és hol kell figyelnünk  a határidőkre. Az egyik ilyen kérdés a parkolás  a parkoló bérletek lejárati határideje.

" A tavalyi évi adventi időszakos ingyenesség után január 6-tól ismét díjkötelesek Keszthely város fizető parkolóhelyei . Fokozottan figyeljen mindenki erre,hogy most már az automatához menjenek vagy bérlettel rendelkezzen mindenki aki parkolni szeretne a fizető parkolóhelyeken."- mondta Jantász Ferenc.

A parkoló irodában január 6-tól megkezdték az éves parkoló bérletek árusítását . A 2019-ben váltott bérletek azonban hamarosan lejárnak,január 31-ig érvényesek.

"Fontos tudni,hogy az éves bérletek kiadásához minden esetben szükség van forgalmi engedélyre,lakcím kártyára és egy adóigazolásra a Polgármesteri Hivatal adócsoportjától. A bérletek árai nem változtak. A tavalyi évhez változatlan a legnépszerűbb,6800 Ft-os tárgy éves lakossági bérlet ill. a Keszthelyen dolgozóknak 13 ezer Ft-ért megváltható éves bérlet."- adott tájékoztatást a részlegvezető.

Az éves lakossági, dolgozói és közületi bérletek mellett heti bérlet vásárlására  továbbra is  lehetőség van Keszthelyen.   A városban 56 parkoló óra áll az autósok rendelkezésére. Az idegenforgalmi szezonban 1900 míg szezonon kívűl 1300 díjköteles parkolóhellyel.A parkolás a Sétáló utcát övező utcákban, a kiemelt kék övezetben  szezonon kívül június 14-ig azt követően augusztus 26-tól  2020-ban is kedvezményes. Az első megkezdett óra 20 Ft-ba kerül.

Hegedüs Éva - Keszthelyi Televízió

galéria
1
2
3
4
5
6
további híreink
 
Tiszteletjegyeket kaptak rászoruló családok.
 
Egy héttel ezelőtt a Zala Megyei Kormányhivatal szakembere vett mintát a Balatonból, megjött az eredmény.
 
Az újdonságokról a Vodafone, az Országos Mentőszolgálat és a vízimentők vezetői számoltak be.
 
Kiváló minőségű hazai borokkal várják három napon át az érdeklődőket.
 
Új hétvégi program várja a Helikon Kastélyba látogatókat.
 
Tanulnak, alkotnak és játszanak a rajztáborban a gyerekek.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Körül-tekintő
 
Más-Kép(p)
 
Eklézsia
 
Önkormányzati híradó