+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Új játék teret adtak át a Kolping Hotel udvarán
2019. október 31. csütörtök 16:53 - Alsópáhok
Új játék teret adtak át a Kolping Hotel udvarán
Új kikapcsolódási lehetőséggel bővült Bobóország kínálata. Az alsópáhoki családbarát Kolping Hotel kiemelt figyelmet fordít arra, hogy minden korosztálynak biztosítson lehetőséget az aktív pihenésre. Az óvodáskorúak most egy új színes ugráló-akadálypályán mérettethetik meg magukat. A játékos területet ünnepélyes keretek között adták át kedd délután.

Korábban a Kolping Hotel udvarán található gokart-pálya még nem volt színes. A vezetőség folyamatosan törekszik a megújulásra, így jött az ötlet, hogy az eddig sima betonfelületen önfoglalkoztató, de mozgásra sarkalló területet alakítsanak ki a gyerekeknek. Az ugráló pálya a 3-7 éves korosztálynak ajánlott, de bárki számára szórakozást nyújthat. Baldauf Csaba szállodaigazgató elmondta, céljuk, hogy minél több szabadidős tevékenységre sarkallják a gyerekeket, ez a terület is ehhez járul hozzá.

A szálloda munkatársainak javaslatára keresték fel Varjas Judit iparművészt, aki egyedi technikával varázsolta érdekessé a területet. A művésznő kb. 100 munkaóra alatt 23 liter betonfestéket használt fel, hogy elkészülhessen a terület. Varjasi Judit iparművész 12 napot töltött a munkálatokkal.

Az elkészült területet ünnepélyes keretek között adták át kedden délután. Az esős idő ellenére is többen vettek részt az eseményen, melyen köszönetet mondtak azoknak, akik munkájukkal támogatták a játékos tér létrejöttét. Az átadón lehetőség volt szavazni is a pálya nevével kapcsolatban, ötleteiket a gyerekek egy dobozba dobhatták bele. Krizsanyik Bálint több lehetőséggel is készült, a Bobóda és a Virgonc pálya neveket találta ki.

A pálya neve később derül ki. A beérkezett javaslatokból november 5-én hirdetnek eredményt.

Lendvai Bianka - Keszthelyi TV

galéria
1
2
3
4
5
6
további híreink
 
A nagy melegben védjük bőrünket a nap káros hatásaitól!
 
Az egészséges életmódra és a sportra fektették a hangsúlyt a cserkész táborban.
 
Vendégünk: Forstner Anna a Keszthelyi Környezetvédő Egyesület elnöke
 
Az útlezárás a tervek szerint július 8-án reggel 8 órakor kezdődik, és július 12-e 18 óráig tart.
 
A voksokat októberig lehet leadni a 12 döntőbe került fára.
 
Senki nem sérült meg. Körülbelül ezer ügyfélnél ment el az áram Gyenesdiáson.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Balatoni Mozaik
 
Más-Kép(p)
 
Mire Vágyik a Nő?
 
Önkormányzati híradó
 
Szezon Kosár