+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / DK: nyugodt, barátságos Magyarországot szeretnénk
2019. október 11. péntek 16:40 - Keszthely
DK: nyugodt, barátságos Magyarországot szeretnénk
„A Demokratikus Koalíció nyugodt, barátságos Magyarországot szeretne” – hangzott el a párt csütörtök délutáni sajtótájékoztatóján Keszthelyen. Vadai Ágnes, a DK alelnöke és Nagy Zoltán megyei képviselő arról beszéltek, a Demokratikus Koalíció érett, nagy párttá vált, amely érdemben képes a választópolgárok érdekeit képviselni.

Dr. Vadai Ágnes elmondta, véleményük szerint az önkormányzati választásokhoz kapcsolódó kampány minden idők legfurcsább, legelképesztőbb kampánya. A DK alelnöke kiemelte, a párt megyei listavezetője, Nagy Zoltán számára rekordsebességgel gyűltek össze az aláírások, és olyanok is támogatták, akik nem feltétlenül szimpatizálnak a párttal.

„A Demokratikus Koalíció az a nyitott, európai, minden magyar számára megoldást kínáló párt, amelyet érdemes választani október 13-án. Ahol nem az számít, hogy ki melyik pártra adja le a voksát, hanem az számít, hogy minden magyart képviselni szeretnénk. A Demokratikus Koalíció listavezetője ilyen. Nagy Zoltánt nem csak azok támogatták, akik a Demokratikus Koalícióval szimpatizálnak, hanem sok más párt szimpatizánsai is aláírtak neki.” - tájékoztatott a Demokratikus Koalíció alelnöke.

Nagy Zoltán a Demokratikus Koalíció megyei listavezetője. A politikus elmondta, az elmúlt ciklusban fő feladatának tartotta a megye összes állampolgárának képviseletét. Elhangzott, számára kiemelten fontos a Balaton és lényegesnek tartja, hogy a jövőben egyre többen jussanak fejlesztésekhez a tó környékén lévő beruházásokat illetően. Nagy Zoltán hangsúlyozta, mára a DK egy felnőtt, érett, nagy párttá vált, amely a megye minden településén jelen van.           

„Ezért is mondhatom azt, hogy az ellenzéki pártok közül elsőként sikerült az aláírásgyűjtő ívünket leadni, majd listát állítanunk. Azért dolgozunk, hogy a Demokratikus Koalíciónak minél több képviselője legyen a Zala Megyei Közgyűlésben, hiszen hogyha többen vagyunk, akkor meg tudnánk mielőbb szüntetni az urambátyám rendszereket és ellenzéki oldalról valósan az integrált településfejlesztési programokba beleszólni.” - emelte ki a DK megyei képviselőjelöltje.

Kovács Viktória, a megyei lista második helyén szereplő jelölt hozzátette, azt várják, hogy október 13-a után a DK frakciót tud alakítani a megyei közgyűlésben. Kiemelte, az elmúlt időszakban bebizonyosodott, hogy ha valami mellett kiállnak a párt képviselői, akkor annak eredménye van.

Regman Karola - Keszthelyi TV          

galéria
1
2
3
4
további híreink
 
A keszthelyi gyárban már a különféle ételintoleranciával rendelkezőknek is készülnek édességek.
 
Együttműködési megállapodást írt alá a MATE Georgikon Campus és 6 középiskola.
 
Több tekintetben is támogatja az önkormányzat a helyi lakosokat és vállalkozókat.
 
Tettéért a Keszthelyi Járásbíróság előtt kellett felelnie.
 
A természetvédelmi területkezelés biztosítására nyert támogatást a Balaton-felvidéki Nemzeti Park.
 
A Híradó Plusz vendége: Dr. Alföldi Zoltán egyetemi docens.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Balatoni Mozaik
 
Más-Kép(p)
 
Mire Vágyik a Nő?
 
Önkormányzati híradó
 
Szezon Kosár
 
Hittel, lélekkel
 
Négy láb nagy szív
 
Rigmus