+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Kiemelkedő eredmény a Kiscápáknál
2019. szeptember 6. péntek 17:17 - Keszthely
Kiemelkedő eredmény a Kiscápáknál
Vezeti a 2005-ös születésűek országos ranglistáját Hetyei Nóra. A Keszthelyi Kiscápák úszója az országos bajnokságon elért eredményeinek köszönhetően lett korosztálya legjobbja. A sportoló nemrég az Európai Ifjúsági Olimpián is megmérette magát, jelenleg pedig a világkupára készül.

Májusban  Los Angelesben a Kiscápák 4 úszója – köztük Hetyei Nóra – összesen 20 dobogós helyet értek el a tengerentúlon. Nóra már az elmúlt években is jelentős eredményeket produkált, több aranyérmet és számos egyéni csúcsot mondhat a magáénak. A korosztályos országos bajnokságon elért eredményeinek köszönhetően jelenleg a 2005-ös születésű úszók korosztályában vezeti a haza ranglistát.

„Nagyon büszke vagyok rá és nagyon örülök neki. Ez egy jó elismerés ahhoz, hogy bizonyítsák, hogy jó úton haladok. Igazából ettől függetlenül ugyanúgy le kell járnom edzésre, ugyanolyan keményen kell dolgoznom, hogy ezt az elsőséget sikerüljön megtartanom a továbbiakban is.” - mondta a Keszthelyi Kiscápák SE válogatott úszója.

Nóra július végén a magyar válogatott tagjaként részt vehetett a Bakuban megrendezett Európai Ifjúsági Olimpián. Itt a mix váltóban 6. helyezést ért el, de egy 7. és egy 10. helyet is bezsebelhetett. Mindezek mellett egyéni csúcsot is úszott. A Kiscápák SE sportolójának eredményei az egyesület számára is nagyon sokat jelentenek.

„Nóri a korosztályos országos bajnokságon kettő arany, három ezüst és egy bronzérmet szerzett, és ennek az összpontszámának összesítésével nyerte el az első helyet. Tehát az 50 és 100 mellúszásban lett első, a 200 mell, 200 vegyes és 100 hátúszásban lett második, és a váltóval pedig harmadik lett. Úgyhogy ennek az összességéből kapta ő ezt a díjat.” - tájékoztatott Szántó Kata, a Keszthelyi Kiscápák SE elnöke.

A következő hetekben a felkészülésé a főszerep a Kiscápáknál. Legközelebb októberben, a világkupán méretheti meg magát Hetyei Nóra. Itt tavaly is sikerült a sportolónak szintidőt úsznia, edzői bíznak benne, hogy idén is jól szerepel majd.  

Regman Karola - Keszthelyi TV

galéria
1
2
3
4
további híreink
 
Bővül a színház fogadótere, a tervek között szerepel egy piaci kéregparkoló és vásárcsarnok kialakítása.
 
Novák Ferencet és Vértesaljai Lászlót is polgármesterjelöltnek javasolják.
 
Az Alkotmánybíróság elnöke egyedüli jelölt volt a tisztségre.
 
Szabás-varrás workshop kezdődött a keszthelyi Népművészeti Alkotóházban
 
Az elmúlt évek inflációja, illetve az ingatlanok értékemelkedése indokolta a döntést.
 
A jelenlegi polgármester közösségi oldalán köszönte meg a keszthelyi Fidesz csoport támogatását.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Balatoni Mozaik
 
Más-Kép(p)
 
Mire Vágyik a Nő?
 
Önkormányzati híradó
 
Szezon Kosár
 
Hittel, lélekkel
 
Négy láb nagy szív
 
Rigmus