+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Ciklusértékelő és köszönet
2019. augusztus 23. péntek 17:39 - Keszthely
Ciklusértékelő és köszönet
Köszönetet mondott a lakóknak a támogatásért Nagy Bálint, a Zámor városrész önkormányzati képviselője. A ciklus utolsó lakossági fórumán beszámolt mindazokról a fejlesztésekről, amelyek az elmúlt 5 évben megvalósultak és szót ejtett azokról a jelenleg is fennálló problémákról, amelyeket a következő ciklusban kell majd megoldani.

Az elmúlt öt évben számos fejlesztést sikerült megvalósítani a Libás strandon. A fürdőhely visszakerült az önkormányzat üzemeltetésébe, ez tette lehetővé a beruházásokat. A Gyenesdiás felőli bejáratnál parkolót alakítottak ki, emellett fákat ültettek, valamint a komfortot elősegítő infrastrukturális fejlesztéseket hajtottak végre. Fontos lépés volt a csapadékvíz-elvezetés problémájának megoldásában, hogy a DRV-vel együttműködve duplájára növelték a regionális szennyvízvezeték kapacitását. Mindezek mellett közösségi tereket újítottak fel és fákat is ültettek.

„Folyamatosan tartottuk, tartottam a lakókkal a kapcsolatot, azokkal a civil szervezetekkel, amelyek a városrészben működnek, tartottuk a kapcsolatot. Én ezt tudom javasolni minden önkormányzati képviselőnek, hiszen ez a munka egyrészt ad egy határozottságot és magabiztosságot az adott városrész önkormányzati képviselőjének, hiszen valóban olyan ügyeket tud képviselni a képviselőtestületi munkában, amelyekről jól tudja, hogy az adott településrésznek, az ott lakó embereknek a legfontosabb problémáinak a megoldását szolgálja. Másrészt pedig olyan fejlesztéseket tudtunk megvalósítani szép számmal az elmúlt öt évben itt Zámorban is, amelyre mondhatom, hogy az elmúlt esetleg évtizedekben is igaz az, hogy nem volt megoldás.” - mondta Nagy Bálint az 5. sz. választókerület önkormányzati képviselője.

A Zámor városrész önkormányzati képviselője az utolsó lakossági fórumot tartotta ebben a ciklusban. A barátok Asztalánál megköszönte a lakók támogatását, és elmondta, a választásokig hátra lévő 1,5 hónap is munkával fog telni. A városrészben élők kérésére a következő hetekben 3 fekvőrendőrt helyeznek ki a Móra Ferenc, Zámor és Apát utcákban. Emellett kérésként felmerült a csapadék-és belvízelvezető rendszer további bővítése, valamint egy horgászcsónak kikötő létesítése is. Szó esett a Libás strandnál lévő parkolóhelyek számának növeléséről is. Elhangzott, mivel a fürdőhely egyre népszerűbb, több parkolóhelyre van szükség, ezt ligetes formában, fák kivágása nélkül szeretnék megoldani.

Regman Karola - Keszthelyi TV

galéria
1
2
3
4
további híreink
 
A Georgikon Udvarán köszöntötték az őszt.
 
Elismerték a nyugdíjas pedagógusokat és köszöntötték a pályakezdőket a Városházán.
 
Jövő héten változatos sportprogramokkal várják az érdeklődőket.
 
32. alkalommal rendezték meg a Vajda Napokat.
 
A 2019 februárjában megkezdett beruházást 103 millió forinttal támogatta a Kisfaludy-program.
 
Tavalyhoz képest 10, akár 20 %-kal is magasabb lehet idén a dió ára az országban.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Körül-tekintő
 
Más-Kép(p)
 
Objektív
 
Önkormányzati híradó