+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Nagyon vonzó a falunap Felsőpáhokon
2019. július 10. szerda 12:24 - Felsőpáhok
Nagyon vonzó a falunap Felsőpáhokon
Ringlissel, tánccal és koncertekkel várták a közönség a hétvégén Felsőpáhokon. Július első szombatján rendezték meg a falunapot. A rendezvény nagy népszerűségnek örvend, a lakosság többsége együtt ünnepel ilyenkor. A falunapon adták át a Felsőpáhok Községért kitüntetéseket.

Ingyenes dodzsem, ringlis és ugrálóvár várta a gyermekeket a falunapon. A községben nagy hangsúlyt fektetnek erre a programra. Felsőpáhokon jó közösségi élet van, mulatni meg mindenki szeret, ezért nagy a látogatottsága a programnak – vélekedik Prótár Richárd Krisztián polgármester.

„Évente egyszer tartunk falunapot és a falu lakosságának szerintem 70 százaléka kijön ide a rendezvényünkre. Sőt, most már nem csak itt a helybéliek, hanem a környékből is elég sokan látogatják meg a falunapjainkat. Nagyon vonzó falunapot tartunk” - nyilatkozta a faluvezető. 

Tánc, akrobatikus rock & rollal és számos más műsor is szórakoztatta a közönséget. Jól behűtött italok és finom ételek is voltak a kínálatban. Hagyományosan a falunapon ismerik el azokat, akik önzetlenül tesznek a községért. A most nyugdíjba vonult dajka, Németh Károlyné is átvehette a Felsőpáhok Községért kitüntetést. Hosszú éveken keresztül segédkezett abban, hogy óvodába szállítsák a helyi gyerekeket.

„Meglepődtem először is és nagyon örültem neki. Úgy gondolom, hogy polgármester úrral a falugondnoki autóval kísértük a gyerekeket, ez olyan 19-20 évnek a munkája és ezzel köszönte ő ezt meg. Meglepődtem és nagyon örülök neki” - mondta Németh Károlyné. 

Szintén Felsőpáhok Községért kitüntetéssel ismerték el Mészáros Norbert és édesapja, Mészáros Lajos munkásságát, akik a sport mellett a társadalmi munkájukkal tettek sokat a faluért. 

Hársfalvi Ákos - Keszthelyi TV

galéria
1
2
3
 
 
 
további híreink
 
Szerdán négy karate klubtaggal érkezett Keszthelyre Kőrösi János, aki 15 éve él Skóciában.
 
Az emberi test felépítéséről és működéséről adtak számot a 8. osztályos diákok.
 
Az illegális hulladéklerakó területek felderítése a célja a szervezetnek.
 
A “Magyar Ápolók Napja” alkalmából főigazgatói elismeréseket adtak át a hévízi kórházban.
 
A fizikai jelenségekkel ismerkedhetnek a fiatalok a Balaton Színház Simándy termében.
 
Az egészségügyi szakdolgozókat köszöntötték Keszthelyen Kossuth Zsuzsanna születésnapján.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Körül-tekintő
 
Más-Kép(p)
 
Objektív
 
Önkormányzati híradó