+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Megnyitották a strandszezont Vonyarcvashegyen
2019. június 11. kedd 14:56 - Vonyarcvashegy
Megnyitották a strandszezont Vonyarcvashegyen
Megnyitották a strandszezont a hétvégén Vonyarcvashegyen. Az ünnepségen színes műsorral szórakoztatták a népes közönséget. Az eseményen elhangzott, az idei nyarat több fejlesztés is megelőzött, hogy egységesebb arculattal várhassák a vendégeket. Többek között megújultak a kabinok, a padok és új sétányon is járhatnak a strandolók.

A hétvége időjárása már kedvezett a strandolóknak. A hőségben többen merészkedtek már be a Balatonba. A 20-22 fokos víz sokak szerint ideális már, az esős időszak után nagyon várták, hogy úszhassanak a tóban. A vonyarcvashegyi Lido strandot is sokan választották kikapcsolódásra. Az idő a napozáshoz is kiváló volt, többen is kifeküdtek a fűre barnulni. Akadtak olyanok is, akik a szabadidejüket múlatták a parton.

„Az idő nagyon szép, a vonatot várom és azért a vonyarci strandot választottam.” - mondta el Csitneki Tibor.

Vonyarcvashegyen ünnepi műsorral nyitották meg a strandszezont a hétvégén. Többek között fellépett a település énekkara is a Zalai Balaton-part Ifjúsági Fúvószenekar kíséretével. A strandolók közül többeket is a színpadhoz vonzott a vidám zene.

A koncertet követően köszöntötte a vendégeket Péter Károly polgármester, aki elmondta, több fejlesztést is végeztek a szezon kezdetéig, hogy mindenki jól érezhesse magát. Beszámolt arról is, hogy a Kreatív és a Balaton Art tagjai segítségével újjávarázsolták a kabinokat és a padokat, ezeket festették át vidámabb színűre. A vendéglátóegységek is megújultak, amik még inkább hozzájárulnak a szebb arculathoz.

„Elkészültek a sétányok. Plusz sétányt építettünk Vonyarcon. Még ami hátravan és nem került ki, azok az új hulladékgyűjtők és a padok. Szeretnénk egységes arculatot tenni Vonyarcvashegyre és ezt szeretnénk a későbbiekben is folytatni.” - ismertette Péter Károly  polgármester.

A polgármester hozzátette, teljesen készen állnak a vendégsereg fogadására, már csak 5 kandelábert helyeznek ki a strand területére ezen a héten.

A megnyitó ünnepségen műsort adtak a Keszthelyi Kötélugrók, de láthatta a közönség a  Magic Ritmo előadását is.

Lendvai Bianka - Keszthelyi TV

galéria
1
2
3
4
további híreink
 
Halas ételek széles tárházával, finom borokkal és színvonalas koncertekkel várják a vendégeket a hétvégén
 
30 fiatal vesz részt a Holnapocska táborban, a gyerekek a Kárpátaljai Cserkész Szövetség tagjai.
 
Képvislői ciklusának utolsó lakossági fórumát tartotta Nagy Bálint a zámori városrészben.
 
A gyergyószentmiklósi Szent Anna Otthon lakói minden évben ellátogathatnak az Erzsébet táborokba.
 
Az igazi tanévkezdési roham általában, így idén is augusztus végéhez közeledve várható az üzletekben.
 
Már lehet regisztrálni az ingyenes képzésekre Keszthelyen.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Körül-tekintő
 
Más-Kép(p)
 
Objektív
 
Önkormányzati híradó