+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Új logó, új arculat
2019. május 23. csütörtök 16:20 - Keszthely
Új logó, új arculat
Új arculata és logója van a Tourinform hálózatnak. A szakembereknek május 15-én mutatták be az új dizájnt. A tervek szerint ősztől már a keszthelyi iroda új köntösben várja látogatóit. A Magyar Turisztikai Ügynökség a saját forrásából végzi el a sétálóutcai helyiség felújítását, természetesen az új arculati elemek felhasználásával.

A keszthelyi Tourinform iroda főszezonban akár napi 500 látogatót is fogad. Nem csak Keszthely, de a térség attrakcióiról, éttermeiről és a szálláshelyekről is információt nyújtanak az ide érkezőknek. 1993-ban nyitotta meg kapuit a keszthelyi iroda, az országban a harmadikként, azóta ezzel az arculattal várta a vendégeket a sétálóutcai helyiség.

Tar László azt mondja, hogy május 15-én, egy szakmai találkozón mutatták be a hálózat munkatársainak az új arculatot. A szakember hozzátette, a Magyar Turisztikai Ügynökség támogatja az irodákat az új arculat kialakításában. Tar László hangsúlyozta, öt kiemelt helyszínen az ügynökség forrásából végezik el a felújításokat.

„Ezek közé beletartozik Keszthely is, ami azt jelenti, hogy az új dizájnnak megfelelő bútorzattal, matricázással, dísztő elemekkel, világítótestekkel a turisztikai ügynökség fogja ellátni a keszthelyi Tourinformot. De ez nyilván nem csak erre az öt irodára vonatkozik, az ügynökség azt szeretné, hogyha hamarosan minden Tourinform ugyanezekkel a jegyekkel rendelkezne és amely Tourinform irodák ebből az első körből kimaradnak, azok pályázhatnak majd a későbbiekben arra, hogy turisztikai ügynökségi támogatással ugyanezt a munkát elvégezzék” - mondta Tar László. 

Az idei főszezonban még a régi dizájn várja a vendégeket. Várhatóan az ősszel újítják fel a keszthelyi irodát. 

A prospektuskínáltban újdonság is várja az érdeklődőket. A Festetics emlékév alkalmából az iroda munkatársai készítettek egy leporellót, mely érdekes információkat tartalmaz a Festetics család jeles tagjairól és az emlékév programjait is felsorolja. Az iroda e mellett újságcikkeket is megjelentetett az emlékévről országos médiumokban.

Hársfalvi Ákos - Keszthelyi TV

galéria
1
2
3
4
további híreink
 
A program célja volt, hogy tartalmas kikapcsolódást biztosítsanak a keszthelyi családoknak.
 
Ismét a Helikon Kastélymúzeum volt az egyik helyszíne a rendhagyó közösségi véradásnak.
 
Irak, Szíria, Libanon és Jordánia keresztény közösségeit mutatja be egy nemrég megjelent kiadvány.
 
Belügyminisztériumi támogatásból és az önkormányzat önerejéből korszerűsítették az utcát.
 
A városvezetés szándéka, hogy minél több közösségi teret, játszóteret újítson fel, vagy építsen
 
A Híradó Plusz vendége: Tar László, a Nyugat-Balatoni Turisztikai Iroda Nonprofit Kft. ügyvezetője.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Balatoni Mozaik
 
Más-Kép(p)
 
Mire Vágyik a Nő?
 
Önkormányzati híradó
 
Szezon Kosár