+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Luxus négy keréken
2019. május 15. szerda 10:06 - Keszthely
Luxus négy keréken
A Cars and Cafee Balaton elnevezésű luxusautó találkozó nyilvános rendezvényének már második alkalommal a Helikon Kastélymúzeum parkja adott otthont május 12-n. Az autócsodák a szeles idő ellenére is nagyon sok érdeklődőt vonzottak.

SVasárnap délután három órakor begördültek a Festetics kastély parkjába az első autók.  A luxusszegmens  négy keréken guroló csodái.  Ausztráliától Amerikán át több országban is szerveznek a Cars and Coffe találkozókat .   Az ötlet Chiléből indult, s 45 ország 60 városában rendeztek meg eddig évente több alkalommal is találkozókat.  Keszthelyre, az autósparádéra öt országból érkeztek,hogy a nyilvánosságnak is ,megmutassák mire képes az autógyártás, a technika.

" Sokan ugye azt hiszik,hogy Magyarországon nincsenek ilyen jó autók,amúgy egyébként ahogy az alábbi ábra is mutatja nagyon sokan vannak. 00:20:06 ez a harmadik találkozó az elsőn 80 ember ill. autó volt,a másodikon 78-az egy pályanap holt a Hungaro ringen, s most úgy gondoltuk,hogy Magyarország egyik legszebb – ha nem a legszebb – kastélyában szeretnénk megrendezni a Cars and Cafet."- mondta Bodrog Péter,főszervező.

Nem lehetett betelni a látvánnyal. Lamborghinik, Ferrarik  német gyártmányú luxusautók, összesen hatvan.  Olyan autókat hoztak tulajdonosaik amiket  közúti forgalomban ritkán láthatunk. Szinte alig akadt látogató akinél ne lett volna fényképezőgép,telefon amivel megörökíthette kocsikat. Tulajdonosaik  mindent megmutatták az érdeklődőknek.

"Gyönyörű autók voltak,egy álom sok ember számára,de én azt gondolom,hogy csodálatos technika. Csodálatos technika,irigylésre méltó,biztos sok munka van benne aki ilyennel rendelkezik,vagy egy ilyet birtokolhat."- vélekedett Tóth Zoltán.

A sportos vonal jellemezte autók megcsodálására mindössze 60 percnyi idő volt, s már indultak is haza a Cars and Café résztvevői a kastélyból. Elvitték a látványos autókat,de Keszthelyen hagyták az élményt amit a rövid kiállítással adtak a látogatóknak.

Hegedüs Éva - Keszthelyi Televízió

galéria
1
2
3
4
5
további híreink
 
Új webalkalmazást indított el a Zalai Borút Egyesület Zalakaros és Dobronak közreműködésével.
 
A sertés-szakkollégisták is bemutatkoztak a kétnapos konferencián.
 
A Vadonleső Program nem csak a ragadozóra, hanem annak élőhelyére is szeretné felhívni a figyelmet.
 
Szerdán négy karate klubtaggal érkezett Keszthelyre Kőrösi János, aki 15 éve él Skóciában.
 
Az emberi test felépítéséről és működéséről adtak számot a 8. osztályos diákok.
 
Az illegális hulladéklerakó területek felderítése a célja a szervezetnek.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Körül-tekintő
 
Más-Kép(p)
 
Objektív
 
Önkormányzati híradó