+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Operettel karácsonyoztak az idősek otthonában
2018. december 21. péntek 08:36 - Keszthely
Operettel karácsonyoztak az idősek otthonában
Operett műsorral és szeretetvendégséggel ünnepelték a karácsonyt az Egyesített Szociális Intézményben. Az Idősek Otthonában advent idején több programot is szerveztek. A mai rendezvényen az otthon lakói mellett, az Idősek Klubjának tagjai, valamint számos vendég is részt vett a Csók István utcában.

A klasszikus operett slágereket hallgathatták és akár énekelhették is a művésznővel együtt az Idősek Otthonának lakói. A műsor nagyon népszerű az intézményben, még volt aki táncra is perdült Palotás Ágnessel. Az idősek szívesen vesznek rész az ünnepi programokon.

„Szerintem nagyon örül neki mindenki, minden lakótársam. Legalább egy kis színt hoznak ebbe a szürke életünkbe, az öregségre, meg az otthonra gondolok” - mondta televíziónknak Aczél Jánosné, az otthon lakója. 

A karácsonyi ünnepségen Vozár Péterné köszöntötte a megjelenteket. Az önkormányzati képviselő az Idősügyi Tanács képviseletében elmondta, hogy nagy öröm, hogy az Egyesített Szociális Intézménnyel szoros kapcsolatot tudnak ápolni. A közösség és a találkozás örömének nevezte ezt az eseményt Tál Zoltán plébános, aki szintén üdvözölte az idősotthon lakóit.Karácsony előtt számos programmal kedveskedik lakóinak az Egyesített Szociális Intézmény.

Királyné Domaházi Csilla intézményvezető: „Hagyomány már nálunk, hogy az egész adventi időszak az ünnepről szól. Több középiskolát, általános iskolákat látunk vendégül ezekben az adventi hetekben, akik különböző műsorokat adtak. És az is hagyomány nálunk már, hogy ilyenkor az utolsó napokban egy nagy karácsonnyal készülünk.”

Az ESZI Idősek Otthona mindig teltházzal működik, 70 fő éli itt mindennapjait. Az itt működő Idősek Klubjának pedig 20-25 rendszeres látogatója van. Az intézmény egész évben igyekszik programokkal szolgálni a szépkorúaknak.

Hársfalvi Ákos - Keszthelyi TV

galéria
1
2
3
4
további híreink
 
Keszthely város jegyzője a koronavírus járvány miatt nem engedélyez esküvőt.
 
Április 4-től, azaz szombattól ideiglenesen újra kinyit a keszthelyi piac – tájékoztatott Nagy Bálint.
 
Mentőautó vásárláshoz kér segítséget a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata.
 
A helyi vállalkozások segítésén dolgozik a város, nyárra alternatív költségvetés készül Keszthelyen.
 
A gazdaság helyreállítására hoztak intézkedéseket a város elöljárói.
 
A köztemetők nyitva vannak Keszthelyen, azonban csak indokolt esetben látogassuk!
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Körül-tekintő
 
Más-Kép(p)
 
Eklézsia
 
Önkormányzati híradó