+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Együtt, fehér köpeny nélkül
2018. július 2. hétfő 17:11 - Gyenesdiás
Együtt, fehér köpeny nélkül
A kórház falain kívül is fontos az együttlét, a közös program – hangsúlyozták a hétvégén a kórházi dolgozók júliálisának szervezői. A program harmadik alkalommal jött létre Egészségügyi Ágazatban Dolgozók Demokratikus Szakszervezetének és a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara helyi csoportjának a szervezésében.

Sok éves, kitartó munkájuk elismeréseként díjazta a kórházi dolgozókat a szakszervezet elnöksége. Az emléklapok mellé pénzjutalmat is átadtak, a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara pedig oklevéllel ismerte el a Keszthelyi Kórház Központi Műtőjének vezető műtősnőjét.

„Az én számomra nagy örömet jelent, mert a munkám elismerése egy részből, másrészt viszont a kollégáim elismerése is, mert ez közös feladat. Teammunkában dolgozunk mi, és ahhoz, hogy én jól tudjak dolgozni, az kell, hogy ők is jól dolgozzanak. Tehát összességében azért örülök, mert úgy érzem, hogy az egész csapatunkat dicsőség érte ezzel.” - mondta a díjazott, Kissné Simon Veronika.

A jó hangulatról a Boombatucada zenekar is gondoskodott, sokan táncra is perdültek a latin dallamokra. A Keszthelyi Kórház munkatársai családjukkal együtt érkeztek a gyenesdiási Lidó strandra, ahol a gyerekek a tavaszias időjárás ellenére is szívesen játszottak a Balatonban. A programnak csapatépítő szerepe is van, de a dolgozók szerint egyébként sincs probléma a közös munkával.

„Szerintem nagyon jó, és egyre jobb. Én úgy veszem észre, hogy mivel több ilyen rendezvényt csinálunk, több közös programot szervezünk, jobban megismerjük egymást. Úgy gondolom, hogy erre nagyon szükség van, és így látok fejlődést. Látok fejlődést nagyon sokat. Ezért van erre szükség.” - tájékoztatott az Egészségügyi Ágazatban Dolgozók Demokratikus Szakszervezetének Keszthelyi Csoportjának elnöke, Czinderiné Farkas Magdolna.

A júliálisozókat természetesen vendégül is látta a szakszervezet. A strand éttermében harmonikaszó mellett fogyaszthatták el a felszolgált babgulyást. A résztvevők elmondása szerint idén is egy nagyon jó hangulatú napot sikerült eltölteni kollégáik körében.

Regman Karola - Keszthelyi TV

galéria
1
2
3
4
további híreink
 
Elkezdődött a lépcső felújítása a Keszthelyi Kórház bejáratánál.
 
A belváros ikonikussá vált kávézója és pubja a régi stílust és irányt követi.
 
1,7 millió kockából állították össze az idei LEGO kiállítást a Sopron utcai bevásárlóközpont emeletén.
 
Hazánk déli, keleti és észak-keleti megyében szórják ki repülőgépről a veszettség elleni készítményeket.
 
Megkezdődtek az őszi betegségek, sok a felsőlégúti megbetegedés.
 
A Fidesz-KDNP jelöltje 3 676 voksot kapott, míg a KÉVE indulója, Czuth Zoltán László 3 021-et.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Körül-tekintő
 
Más-Kép(p)
 
Objektív
 
Önkormányzati híradó