+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Kis karácsony, nagy karácsony...
2015. december 21. hétfő 10:52 - Keszthely
Kis karácsony, nagy karácsony...
Idén először új hagyományt teremtve az egyik oktatási intézmény adott helyszínt annak az ajándékátadásnak amit a keszthelyi önkormányzat Emberi Erőforrások Bizottsága tart karácsonyhoz közeledve az óvodáknak iskoláknak. Az Életfa óvodában rendezték az átadót, egy betlehemi műsor keretében.

Az Életfa óvoda műsorával kedveskedtek a vendégeknek, a karácsonyi ajándékok átadását megelőzően.  Csótár András bizottsági elnök elmondta, hogy idén összesen 1 millió forintot szántak az intézményeknek. Volt ahová játékokat, sportszereket vagy technikai felszerelést vásároltak. Más intézmények pedig pénzben részesültek. Ebből könyveket és oktatási eszközöket vásárolhattak.

Csótár András az Emberi Erőforrások Bizottságának elnöke elmondta: „Közösen ünnepeltünk és Advent idején azt gondolom, hogy fontos hogy érezzük azt hogy együtt vagyunk hogy összetartozunk még akkor is ha a fenntartó más. Mindannyian Keszthely város intézményei vagyunk és mindannyian Keszthelyi gyerekekkel foglalkozunk. A mi bizottságunk úgy gondolkozott egész évben, hogy a keretéből próbáljon meg félre tenni egy olyan összeget amivel méltó módon tudnunk minden egyes intézmény karácsonyfája alá ajándékot tenni.”

A gyerekek már játszhatnak a csoportokban az új játékokkal melyeket karácsonyi ajándékként kaptak a keszthelyi Emberi Erőforrások Bizottságtól.  Ezentúl minden évben másik oktatási intézmény ad majd otthont a közös karácsonyváró  ajándék átadónak, ezzel is új hagyományt teremtve Keszthelyen.

Veress Erzsébet - Keszthelyi Televízió

galéria
1
2
3
4
5
további híreink
 
Keszthely város jegyzője a koronavírus járvány miatt nem engedélyez esküvőt.
 
Április 4-től, azaz szombattól ideiglenesen újra kinyit a keszthelyi piac – tájékoztatott Nagy Bálint.
 
Mentőautó vásárláshoz kér segítséget a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata.
 
A helyi vállalkozások segítésén dolgozik a város, nyárra alternatív költségvetés készül Keszthelyen.
 
A gazdaság helyreállítására hoztak intézkedéseket a város elöljárói.
 
A köztemetők nyitva vannak Keszthelyen, azonban csak indokolt esetben látogassuk!
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Körül-tekintő
 
Más-Kép(p)
 
Eklézsia
 
Önkormányzati híradó