+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Keszthely Triathlon
2016. június 2. csütörtök 09:07 - Keszthely
Keszthely Triathlon
Az idén harmadik alkalommal rendezik meg a Keszthely Triathlon versenyt. A két napos programon nem csak a nevezőlétszám dőlt meg, hanem olyan nemzetközi versenyzők is érkeznek akik a sportág élvonalát képviselik.

A nagy kitartást igénylő komplex sportág versenyének ismét Keszthely ad otthont június 4-5-én. Szombaton futóversennyel kezdődik a program 5 és 10 km-es távon. Azt követően gyermekfutást rendeznek. Délben indul a sprint távú triatlon. A rendezők és a versenyzők szerint is a legjobb helyszín az országos versenyre Keszthely és környéke- adott tájékoztatást a versenyigazgató Kristóf Róbert. Azt is elmondta, hogy a kezdeti időszakban meghívásos alapon működő verseny mára nagyon népszerűvé vált. Európából is érkeznek élvonalbeli triatlonisták.

Vasárnap reggel 9:30 órakor rajtol a Középtávú Országos Bajnokság, ahol mind a női mind a férfi mezőny nagyon erős lesz.

A verseny ideje alatt a városban  és környékén forgalomkorlátozásra  és útlezárásokra kell számítani. Szombaton teljes útzár lesz többek között az Ady - Lovassy útkereszteződéstől a Csík Ferenc Sétányig valamint az Apát utcától a Balaton partot érintő utcákban. A kerékpáút belvárost érintő szakaszainál egészen a molóig.

A vasárnapi középtávú verseny 90 km-es kerékpáros versenytávja lényegesen több útlezárással, forgalomeltereléssel jár és félpályás útlezárásra is kell számítani a 71.számú és 75. számú úton.

A korlátozásokról tájékozódni lehet a www.keszthelytriathlon.hu oldalon.

Hegedüs Éva - Keszthelyi Televízió

galéria
1
2
3
4
5
6
7
további híreink
 
Hagyományos sárgulási ünnepséggel köszöntek el a végzős hallgatók.
 
Halálának 100. évfordulóján kiállítással emlékeztek Mary Hamiltonra.
 
Ötszázötvenen tekertek a sereggel május 14-én.
 
A sárgulási ünnepség az egyik legrégebbi hagyománya a 225 éves intézménynek.
 
Somogyi András kezdte meg ajánlásgyűjtést.
 
Ma délelőtt vettek végső búcsút Keszthelyen Cservenka Györgytől.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Balatoni Mozaik
 
Más-Kép(p)
 
Mire Vágyik a Nő?
 
Önkormányzati híradó
 
Szezon Kosár