+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Újabb utcák újultak meg Keszthelyen
2023. szeptember 21. csütörtök 15:05 - Keszthely
Újabb utcák újultak meg Keszthelyen
Újabb utcák újultak meg Keszthelyen. Az elmúlt hetekben készültek el Keszthely-Kertváros szakaszai, de megújult a burkolat többek között a Balassa Bálint, a Fecske és a Fenyves utcában is. A következő az Erzsébet királyné útja lesz, itt is megkezdődött a munka.

Már csak félpályán haladhat a forgalom az Erzsébet királyné utca alsó szakaszán. Behajtani csak a vasút felől lehet. A munkások nekiálltak már a felújításnak, több helyen feltörték az aszfaltot. Ebben az utcában  régóta esedékes volt a renoválás, most a Belügyminisztérium pályázatának és az önkormányzat hozzájárulásának köszönhetően végzik a munkát.

„Egy újabb utca újulhat meg itt a belvárosban, illetve a választókerületemben. Ez az Erzsébet királyné utca, ahol körülbelül 6 hét alatt megújul a park melletti szakasz. Először itt fölmarják az aszfaltot, a szegélyeket lerakják és utána új burkolatot fog kapni. Ezzel kapcsolatosan nyilván a csatornákat is megtisztítják és új szép burkolatnak örülhetünk.” - mondta el Vozár Péterné alpolgármester.

A Fecske utcában az útszakasz végén hiányzott a felújítás, most ez is elkészülhetett. Az innen nyíló Fenyves utcát is újraaszfaltozták. Mindkét út nagyon forgalmas, így még nagyobb az öröm, hogy elkészülhetett a renoválás, önkormányzati forrásból.

„Önkormányzati képviselők javaslata alapján több utcánál is meg tudtuk kezdeni az aszfaltburkolat felújítását. Nemes Klára képviselőasszony javaslata alapján a Fenyves utcát és a Fecske utcának ezt a szakaszát újítottuk itt fel. És haladunk tovább. Egyébként vannak még olyan feladatok. Jön szintén a képviselőasszony javaslata alapján az egyik parkoló a Vásár tér mellett.” - fogalmazott Manninger Jenő polgármester.

Az önkormányzatnak további tervei is vannak az útfelújításokat illetően. Hamarosan kezdetét veszi a Vaszary Kolos utca burkolatának javítása is. Az érintett szakaszokon élőktől türelmet kérnek.

Lendvai Bianka - Keszthelyi TV

 

galéria
1
2
3
4
további híreink
 
A találkozó célja volt, hogy az elmúlt időszak sikereit, jó gyakorlatait bemutassák egymásnak.
 
Keczeli Bianka és Major Veronika sportlövők voltak az est vendégei.
 
Ezúttal Balatonudvari és Vonyarcvashegy között több szakasz válhatott komfortosabbá.
 
A programba december 15-ig lehet regisztrálni.
 
A Híradó Plusz vendége: Mokos János káplán, a Ranolder iskola hitoktatója.
 
Több fontos kérdésről tárgyalt novemberi soros ülésén a keszthelyi képviselő testület.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Balatoni Mozaik
 
Más-Kép(p)
 
Mire Vágyik a Nő?
 
Önkormányzati híradó
 
Szezon Kosár
 
Hittel, lélekkel
 
Négy láb nagy szív
 
Rigmus