+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Péntektől a teniszrajongók Keszthelyre figyelnek
2023. szeptember 14. csütörtök 17:48 - Keszthely
Péntektől a teniszrajongók Keszthelyre figyelnek
Kisorsolták a tenisz Davis-kupa keszthelyi osztályozójának párosítását. Pénteken 13 órakor a legerősebb magyar lép először a Helikon Teniszcentrum salakjára. Három egyéni és egy páros mérkőzés lesz pénteken és szombaton, amiket az M4 Sport élőben közvetít.

Négy teniszlabdában, négy név szerepelt. Ebből egyet húzott ki a négy éves Júlia, ami meghatározta a keszthelyi osztályozó párosításait.  A magyar válogatott legerősebb tagja, Marozsán Fábián kezd pénteken a második helyen kiemelt török ellen. Utána pedig Piros Zsombor lép a keszthelyi salakra.  Szombaton a páros összecsapással nyitnak, aztán az első nap teniszezői ellenfeleket cserélnek. A legmagasabban rangsorolt Fucsovics Márton nélkül is a magyar válogatott az esélyesebb. Nagy Zoltán szövetségi kapitány szerint csapata elbírja, hogy ők a favoritok és alázatos hozzáállással, mérkőzésről mérkőzésre fognak haladni. 

„Vasárnap már lejöttünk ide kicsit megszokni, felmérni a terepet, bejárni a helyszínt, hétfő reggel óta folyamat folyik a felkészülés. Minden adott volt a sikeres felkészüléshez. A játékosok jó hangulatban vannak, megvan a kellő csapategység, úgyhogy nagyon várjuk már az összecsapást” - nyilatkozta Nagy Zoltán a válogatott kapitánya. 

A csata pénteken 13 órakor kezdődik. Szombaton 11 órakor lesz a páros mérkőzés. A hónap elején épült fel a mobillelátó a Helikon Teniszcentrumban. A pályák alkalmasak akár 25.000 dollár összdíjazású ATP versenyek megrendezésére is. A mérkőzéseket az M4 Sport élőben közvetíti Keszthelyről.

Hársfalvi Ákos - Keszthelyi TV

galéria
1
2
3
4
további híreink
 
A Georgikon Campuson régi hagyománya van a regattának, ezt a sportágat szívesen választják a hallgatók.
 
A változékony időjárás miatt elszaporodtak a rágcsálók.
 
A mozgás fontosságára, és az aktív életmód lehetőségeire hívta fel a figyelmet a nyugdíjas klub.
 
Egy különleges világkörüli utazásról mesélt Szita Gábor a Világjáró Klub közönségének.
 
A Fejér György Városi Könyvtár közösségi terének elnevezésére várják az ötleteket.
 
20 kg-os példányt csaltak horogvégre.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Balatoni Mozaik
 
Más-Kép(p)
 
Mire Vágyik a Nő?
 
Önkormányzati híradó
 
Szezon Kosár
 
Hittel, lélekkel
 
Négy láb nagy szív
 
Rigmus