+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Jubiláltak a Bogarasok
2023. augusztus 29. kedd 15:28 - Gyenesdiás
Jubiláltak a Bogarasok
Bogarasok lepték el a Zala vármegyei Balaton-partot a hétvégén. Tizedik alkalommal szervezték meg a volkswagenesek találkozóját. Igazi különlegességeket is láthatott a közönség. A program célja, hogy minőségi kikapcsolódást nyújthasson azoknak, akik ugyanolyan autóval rendelkeznek.

Volkswagen Bogarak sorakoztak a gyenesdiási strand parkolójában. Mindenféle színben, különböző évjáratú járművekkel találkozhattak a járókelők.  A találkozóra az ország minden részéből érkeztek autótulajdonosok, hogy megmutathassák csodáikat. A Bogarak gazdái nagyon büszkék a járgányokra, rendszeresen karbantartják őket. A márka más típusai is képviseltették magukat. Többek szerint külön életérzés egy ilyen autóval közlekedni. Ritkaságok is érkeztek a nagyközségbe, például ez a Typ 181-es Kübelwagen.

„Nagyon kevés van belőle az országban. Talán ha meg kell saccolnom, akkor körülbelül egy 15-20 darabról tudok én maximum. Ez a német hadseregnek készült elsősorban, bár a világ számos pontján azért gyártották. Angliában, Mexikóban. Különböző típusok léteznek belőle, különböző elnevezéssel. De világszerte sincs belőle  olyan hű de sok.” - mondta el a tulajdonos, Horváth Tamás.

A találkozó idén jubileumot ünnepelt, tizedik alkalommal szervezték meg. Céljuk az, hogy ápolják a barátságot, lehetőség legyen a tapasztalatcserére, a kikapcsolódásra.  A programon szinte mindenki ismerte egymást. Minden alkalmat megragadnak, hogy közösen autózhassanak és részesei lehessenek az élményeknek. A szervezők szeretnék, ha minőségi időtöltést biztosíthatnának az autóstársaknak.

„Egy olyan 15 főből álló szervező csapat szervezte meg ezt a rendezvényt. Isten igazából próbálunk egy picit ilyen fiatalosabb lendületet belerakni ebbe az egészbe.” - emelte ki Farkas Zsolt főszervező.

A jubileumi Bogártali résztvevőinek több programot is szerveztek. Ügyességi versenyek, díjkiosztó, tombola is várt rájuk.

Lendvai Bianka - Keszthelyi TV

galéria
1
2
3
4
5
6
7
8
további híreink
 
A nonprofit Kft. azzal a céllal jött létre, hogy a régió meghatározó szektorában tanulókat.
 
Nőtt a hallgatók száma, és folyamatosan valósulnak meg fejlesztések is.
 
Csütörtökön tartotta szeptemberi soros ülését a keszthelyi képviselő-testület.
 
A Magyar Máltai Szeretetszolgálat több területen segíti a családokat a felzárkózó településen.
 
A teljesen elektromos jármű várhatóan tavasszal áll szolgálatba, és hatékonyabb lesz, mint a jelenlegi.
 
Három és fél hónap alatt átlagban napi 82 bérlést regisztrált Keszthelyen az üzemeltető cég.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Balatoni Mozaik
 
Más-Kép(p)
 
Mire Vágyik a Nő?
 
Önkormányzati híradó
 
Szezon Kosár
 
Hittel, lélekkel
 
Négy láb nagy szív
 
Rigmus