+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Nem állít saját polgármester-jelöltet a KÉVE
2023. július 17. hétfő 10:00 - Keszthely
Nem állít saját polgármester-jelöltet a KÉVE
Dr. Tóth Gergelyt támogatja a KÉVE a jövő évi helyhatósági választáson. Az erről tartott sajtótájékoztatón Dr. Weller – Jakus Tamás és Molnár Tibor azt mondta, egyéni jelölteket állítanak, de az a céljuk, hogy mindenhol a legesélyesebb ellenzéki induló legyen a befutó.

A sajtótájékoztatón elhangzott, hogy a jövő évi önkormányzati választásokon a Kisvárosunkért Érdekvédelmi Egyesület minden egyéni választókerületben képviselőjelöltet állít. Céljuk, hogy számukra a legalkalmasabb jelöltet támogassák. Kifejtették, ha olyan polgár szeretne indulni a választásokon, aki számukra megfelelő, akkor őt támogatják, akkor is ha nem tagja az egyesületnek. Polgármester-jelöltet nem állítanak.

„Támogatjuk prof. dr. Tóth Gergely független polgármester jelölti indulását. Őt abszolút alkalmas személynek tartjuk arra, hogy Keszthelyt irányítsa. Eddigi életútjával, szakmai és tudományos teljesítményével, példamutató családi életével, itteni lokálpatrióta tevékenységével igazolja azt, hogy ő egy mesterpolgár, több ilyenre lenne szüksége a városnak, de legalább egy ilyenre a polgármesteri tisztségben mindenképpen.” - mondta Molnár Tibor a Kisvárosunkért Érdekvédelmi Egyesület alelnöke.

A sajtótájékoztatón még hozzátették, azért is támogatják dr. Tóth Gergelyt, mert zöld szemléletű, a fenntartható fejlődést tartja szem előtt, ami az egyesületnek is fontos, hiszen környezetvédelemmel is foglalkoznak. A polgármesterjelölt személyében garanciát látnak arra, hogy Keszthely zöld lesz.

 

galéria
1
2
3
4
további híreink
 
Tizenhatodik alkalommal rendezték meg az adventi gesztenyesütést Gyenesdiáson.
 
Magyarország egyik legnagyobb beltéri betlehemével büszkélkedhet Zalavár.
 
Elhunyt Réthelyi Jenőné, a hírt családja osztotta meg televíziónkkal.
 
Négy év után ismét vetélkedtek a Mikulás Kupáért.
 
Nevükhöz nagyon sok helyi kulturális program létrejötte fűződik.
 
A korszerű csomóponttal nőtt a közlekedésbiztonság.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Balatoni Mozaik
 
Más-Kép(p)
 
Mire Vágyik a Nő?
 
Önkormányzati híradó
 
Szezon Kosár
 
Hittel, lélekkel
 
Négy láb nagy szív
 
Rigmus