+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Polgármesterjelölt lesz Dr. Tóth Gergely
2023. július 4. kedd 13:33 - Keszthely
Polgármesterjelölt lesz Dr. Tóth Gergely
Bemutatkozott Dr. Tóth Gergely keszthelyi polgármesterjelölt. A közgazdász függetlenként méreti meg magát a 2024-es választásokon. Programjában szerepel a környezetvédelem, a fenntarthatóság és a társadalmi párbeszéd. Kiemelte, Keszthely nem állhat meg a fejlődés útján.

Szelíd fejlődésre van szükség, olyan dolgokat kell építeni, amelyek nem rombolják a  környezetet – hangsúlyozta Dr. Tóth Gergely. A MATE Kaposvári Campus oktatója már évek óta fontolgatja, hogy elindul az önkormányzati választáson. Kifejtette, együttműködésre van szükség nemcsak a pártokkal és a civil szervezetekkel, hanem a lakossággal is. A Várkertben tartott bemutatkozóján arról beszélt, Keszthelyben nagyon sok a potenciál, és megválasztása esetén ezeket igyekszik a város és az itt lakók javára fordítani.

„A program három pontból áll. Az első a szakértői városvezetés. Én közgazdász vagyok, viszonylag sokat jártam külföldön, sok területen dolgoztam, rengeteg projektet hajtottunk végre, ezt szeretném kamatoztatni. Másodszor a fenntartható gazdaságfejlődés, tehát szeretnénk valamennyire fejleszteni a várost, munkahelyeket hozni. Nem csak olyan projekteket, amitől szebb lesz a város, hanem, amik tényleg az életét, a gazdasági vérkeringését is biztosítják. A harmadik dolog pedig a zöld város koncepció.” - tájékoztatott Dr. Tóth Gergely polgármesterjelölt.

A polgármesterjelölt kiemelte, fontosnak tartja a fák megóvását és a Balaton-part szabad bejárhatóságát. A bemutatkozáson szó volt a Helikon parkról, a strandi parkoló kialakítása miatt tervezett fakivágásokról, a keszthelyi nagyberuházásokról, és a Georgikonról is. Elhangzott, a jövőben több témában szeretnének társadalmi konzultációt indítani a városban. Az eseményen virágot és zöld szalagot osztottak az érdeklődőknek és a szimpatizánsoknak.

Regman Karola - Keszthelyi TV

galéria
1
2
3
4
további híreink
 
A Híradó Plusz vendége: Lengl Zoltán állami főépítész
 
Az eseményt hagyományteremtő szándékkal hívták életre.
 
A Promenád Kávéház fügés-diós szaloncukra az első,a Sütibolt meggyes-marcipános kreációja a harmadik lett
 
Kilencedik alkalommal jelent meg a régióban méltán népszerű iadvány, tizenkilenc szerző írásai olvashatók
 
A bőséges csapadéknak köszönhetően az elmúlt nyolc napban 6 centiméternyit emelkedett a vízállás.
 
Kétmillió forint értékben ajánlott fel tartós élelmiszert a rászorulóknak egy keszthelyi vállalkozás.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Balatoni Mozaik
 
Más-Kép(p)
 
Mire Vágyik a Nő?
 
Önkormányzati híradó
 
Szezon Kosár
 
Hittel, lélekkel
 
Négy láb nagy szív
 
Rigmus