Ajánlott hírek
Ajánlott címkék
Egyéb tartalmak
.
oldal
/
kezdőlap / Híreink / Közélet / Bemutatkoznak az MSZP jelöltjei
2014. aug. 26. kedd | Keszthely
Bemutatkoznak az MSZP jelöltjei
Az életkörülmények javítása, a köznevelési intézmények fejlesztése és a közösségépítés a fő célja az MSZP képviselő-jelöltjeinek Keszthelyen a 2-es és 3-as számú választókerületben. A körzet két jelöltje Brunner Tiborné és Mohácsi József televíziónknak elmondta, hogy mosolygós embereket szeretnének látni Keszthelyen és ennek fényében tisztességes kampányba kívánják megszólítani a választópolgárokat. A szocialisták minden körzetben indítanak jelölteket, akiket be is kívánnak mutatni a nagyközönségnek.

 „A hitem és a vallásom a három nagy ’T’: a tudás, a tisztesség és a tevékenység.” - e három fogalom köré szeretné felépíteni kampányát Brunner Tiborné, aki a 3. számú egyéni választókerületben indul az MSZP színeiben.
A szocialisták irodájának vezetője elmondta, hogy szociálisan érzékenynek tartja magát és szeretne kapcsoltba lenni a választópolgárokkal.

„Én szeretnék a városrészben élőkkel kapcsolatot úgy kialakítani, hogy meghallgathassam a tapasztalataikat, a véleményüket, az ötleteiket, hiszen csak így tudunk továbblépni és együtt dolgozni. Én vallom, hogy a tudás, a tisztesség, és a tevékenység kamatoztatja azt, hogy tudjunk dolgozni együtt. Keszthelyi vagyok, Keszthelyen élek, szeretnék a keszthelyiekkel együtt lenni, szeretnék mosolygós arcú embereket látni és egy olyan közösséghez tartozni, ahol az embereknek a jó szándék, a jó indulat vezérli.” - mondta el Brunner Tiborné.

Brunner Tiborné programjában a választókerületét érintő – jórészt szociális - pontok vannak. A képviselőjelölt szeretné javítani a városrész arculatát és nagyobb hangsúlyt fektetni a környezetvédelemre. A szomszédok egymásért programmal a biztonság javulását és a közösségépítést szeretné erősíteni, egy energiaprogrammal pedig a társasházak költségeinek enyhítését célozza meg.

Mohácsi József polgármester-, és képviselő jelöltként is indul az önkormányzati választáson. Körzetében – a 2. számú választókerületben – kiemelt figyelmet szeretne fordítani a gyerekekre és a szépkorúakra.

„Elsősorban nyilván a fiatalság, a tanuló ifjúság sorsa, az intézményeinek színvonalának növelése, amit nagyon fontosnak tartunk és hát nem elfelejtve a középkorúakat és a szépkorúakat." - mondta el az MSZP polgármester- és képviselő jelöltje .

Mohácsi József fontosnak nevezte még a turizmus élénkítését, például a szobakiadás fellendítésével. A lakosság életkörülményei mellett az egészség megőrzése és a sport az ami kampányának a része.
A szocialisták jelöltje elmondta, hogy nem fognak sárt dobálni, tisztességesen mennek a választásoknak és a város érdekében készek együtt dolgozni másokkal.

Hársfalvi Ákos - Keszthelyi TV

| 2024. már. 14. csütörtök 19:15 | Keszthely
Március 12-én döntött a keszthelyi egyéni körzetekben induló képviselőjelöltekről a helyi szervezet.
| 2024. már. 11. hétfő 19:15 | Keszthely
Horváth Balázst indítja a szervezet a 7-es választókerületben a júniusi helyhatósági választáson.
| 2024. már. 4. hétfő 19:15 | Keszthely
Március 2-án mutatta be képviselőjelöltjét a KÉVE.
| 2024. feb. 27. kedd 19:15 |
Novák Ferencet és Vértesaljai Lászlót is polgármesterjelöltnek javasolják.
| 2022. jan. 14. péntek 16:39 | Hévíz
Berei Gábor a Zala 2. sz. választókerület képviselőjelöltjeként indul áprilisban.
X. évfolyam 12. szám
Megjelenés: 2024. június 28.
23:37
Hargita TV
23:57
Savaria Filmfesztivál
Cím:
8360 Keszthely, Kossuth L. u. 45.
Telefon: 06 83 / 320 200
Mobil: 06 30 / 427 7341
 
Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk számodra.