Ajánlott hírek
Ajánlott címkék
Egyéb tartalmak
.
oldal
/
kezdőlap / Híreink / Sport - Szabadidő / Kapásra várva
2016. okt. 4. kedd | Keszthely-Gyenesdiás
Kapásra várva
78 csapat részvételével zajlik a 4. Nemzetközi Balatoni Bojlis Horgászverseny. A verseny második napján, vasárnap a legnagyobb halat Tihanyban fogták, ez 13 kilós volt. A 6 millió forint összdíjazású megmérettetésre Magyarország mellett 5 másik országból is érkeztek versenyzők.

Kapásra várnak a horgászok a keszthelyi Városi Strandon. Negyedik alkalommal kerül sor a Nemzetközi Balatoni Bojlis Horgászversenyre, ahol a magyar csapatok mellett Románia, Szlovákia, Csehország, Ausztria és Németország is képviselteti magát. A verseny második napján még nem volt mérhető eredmény a keszthelyi horgászoknál, de a versenyzők bíznak a szerencséjükben.          

„Mi most vagyunk itt először, a szervezés számunkra egyelőre nagyon jónak tűnik. Negyedik ízben rendezték meg ezt a balatoni versenyt, mi most sikerült megoldanunk, hogy eljöjjünk ide kicsit horgászni. Egyelőre nagyon jól érezzük magunkat.” - mondta az RDHSZ Carpexpressz Team tagja, Hajlemász Attila.

A sporteseményen Balatonalmáditól a Keszthelyi öblön át egészen Fonyódig mérik össze a csapatok horgásztudásukat és szerencséjüket. A verseny egyre népszerűbb, az első megmérettetésen még tíz csapat indult, mára pedig már 78-ra bővült a számuk. Nevezni a 162 000 forintos díj befizetésével lehetett, a helyeket pedig a nyitónapon, Révfülöpön sorsolták ki a résztvevők között. A csapatokra a verseny végén értékes nyeremények várnak.

„Az első helyezett díja az másfél millió forint, ebből egymillió forint, ami készpénznyeremény, és ötszázezer forint tárgynyeremény, ez horgászfelszerelés. Onnan lefele pedig még 13 csapatot díjazunk, akik tárgynyereményt kapnak, értékes tárgynyereményeket. Lesznek különdíjaink is, például a legnagyobb halat megfogó csapatnak, vagy a legrendezettebb tábort kialakító csapatnak is egy különdíj, és körülbelül összességében mintegy hatmillió forint, amit a jövő szombati díjátadón kiosztunk.” - tájékoztatott a főszervező, Szamosi Attila.

Keszthelyen a Városi Strand mellett a Helikon és a Libás strandon is horgásztak a csapatok, emellett Gyenesdiáson és Balatongyörökön is helyet kaptak a versenyzők. A csapatok horgászhelyeit úgy alakították ki a szervezők, hogy az egy hetes megmérettetés során a települések horgászainak is maradjon hely a pecázásra. A sportesemény október 8-ig tart.    

Regman Karola - Keszthelyi TV

| 2022. okt. 10. hétfő 15:00 | Balaton
A jubileumi, 10. versenyen 113 csapat vetélkedett egymással, akik csaknem 20 ezer kiló halat fogtak.
| 2021. okt. 7. csütörtök 15:50 | Keszthely
A IX. Nemzetközi Balatoni Bojlis Horgászverseny a tó 27 településén zajlik szombatig.
| 2018. szep. 28. péntek 17:42 | Keszthely
100 csapat tagjai vadásznak mostantól a kapitális pontyokra a tó körül
| 2018. ápr. 25. szerda 16:01 | Keszthely
Negyedik alkalommal rendezték meg Magyarország legnagyobb nemzetközi horgászversenyét, az IBCC-t.
| 2017. máj. 11. csütörtök 16:34 | Balatonújlak
164 versenyző részvételével szervezték meg a 16. Top Mix Kupát a Nyugati övcsatornánál.
X. évfolyam 12. szám
Megjelenés: 2024. június 28.
22:45
MMA film
23:37
Hargita TV
23:57
Savaria Filmfesztivál
Cím:
8360 Keszthely, Kossuth L. u. 45.
Telefon: 06 83 / 320 200
Mobil: 06 30 / 427 7341
 
Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk számodra.