Ajánlott hírek
Ajánlott címkék
Egyéb tartalmak
.
oldal
/
kezdőlap / Híreink / Közélet / Negyven éves Hévíz első gyógyszállója
2016. júl. 8. péntek | Hévíz
Negyven éves Hévíz első gyógyszállója
Magyarország első, nemzetközileg is jegyzett gyógyszállodájaként épült fel a Danubius Helath Spa Resort, amelynek a 40 éves születésnapjára várták tegnap a törzsvendégeket és a hotel partnereit. A vendégeket e keszthelyi Boombatucada ütőegyüttes invitálta a teraszra, ahol a megnyitó után a Full Moon és a Princess szórakoztatta a nagyérdeműt.

Közel 450 vendéggel ünnepelte a 40 éves születésnapját a Danubius Helath Spa Resort Hotel tegnap. Az 1972-ben alapított vállalat első gyógyszállodája nagyon népszerű a hazai és a külföldi vendégek körében is. Az évek során kialakították az infrastruktúrát, a gyógyászati kezelések pedig sok beteg embernek hoztak enyhülést.

„Mi Budapestről érkeztünk, kerek tíz esztendeje járunk ebbe a szállodába. Messze Magyarország legjobb szállodájának, a legjobb termálfürdőjének tartjuk Hévízen ezt a szállodát. A legjobb szervize, a legjobb személyzete, a legjobb étrendje van neki. Sokat kipróbáltunk már Magyarországon, és ezt szeretjük. Egyszerűen nem tudunk megválni tőle, hazajárunk, függők lettünk a szállodától.” - meséli egy törzyvendég házaspár, Kállai László és felesége, Kállai Lászlóné.

A megnyitón hangsúlyozták, Hévíz volt a legtökéletesebb helyszín a szálloda felépítésére. Mácsai Péter, a hotel jelenlegi igazgatója elmondta, nagyon örül, hogy egy fantasztikus csapattal dolgozhat együtt. Büszke arra, hogy a gyógyszálló sosem üzemelt 76%-os szobakihasználtság alatt, és az elmúlt, közel fél évszázadban 550 ezer vendéget fogadtak.

„A 40 év nyilván, az a tradíció, az a szakértelem, ami a kolegák kezében, szellemében fölhalmozódott, azt gondolom, hogy ez egy nagyon nagy értékünk, ezen, ebből tudunk még mindig profitálni.” - tájékoztatott Mácsai Péter, a Danubius Health Spa Resort Hotel igazgatója.

A megnyitón részt vett Dr. Deák Imre, a Danubius Hotels Zrt. vezérigazgatója is, aki egyébként a hévízi gyógyszálló első igazgatója is volt. Beszédében megköszönte a vendégeknek a bizalmat, a városnak, a Tófürdőnek és a partnereknek a támogatást, valamint a dolgozóknak a kiváló munkát. Elmondta, a fejlesztés nem áll meg, most az Aqua Hotel szépül meg, de tervben van a Health Spa Resort újabb felújítása is.

„Megújulni muszáj, mert egyrészt a konkurencia erősödik, másrészt pedig valóban hát vannak olyan részek, amelyek annyira elavulnak a szállodában a használattól, és nem csak lepusztulnak, hanem erkölcsileg is, tehát a design már nem olyan, mint amit a mai világban egy igényes szállóvendég elvár, és mi pedig reméljük, hogy bennünket igényes szállóvendégek választanak.” - hangsúlyozta Dr. Deák Imre, a Danubius Hotels Zrt. vezérigazgatója.

A megnyitó végén díjazták a szálloda partnereit, valamint megköszönték a munkáját Sebők Andrásnak, az egyetlen olyan dolgozónak, aki 40 éve tagja a hotel csapatának. Az este további részében a kulináris élvezeteké volt a főszerep, hal és olaszos ételek várták a vendégeket, de bajor söröket és bográcsban főtt magyaros ételeket is kóstolhattak a meghívottak.             

Regman Karola - Keszthelyi TV

| 2016. feb. 18. csütörtök 17:35 | Hévíz
Partnertalálkozóval nyitotta meg ünnepi évét a Danubius Health Spa Resort Hévíz.
| 2015. jún. 3. szerda 10:13 | Hévíz
33 szoba és 2 lakosztály újult meg az egyik legnagyobb forgalmú Danubius szállodában, a hévízi Aquában.
| 2014. ápr. 2. szerda 19:20 | Hévíz
Több, mint 80 millió Ft-ból felújították a Danubius Health Spa Resort Hévíz gyógyászati részlegét.
| 2014. jan. 30. csütörtök 15:49 | Hévíz
A kihasználtság és árbevétel tekintetében is nagy sikerrel zárták az elmúlt évet a Danubius szállodák.
| 2024. már. 19. kedd 19:15 | Zalaegerszeg
Keszthelyen is látható alkotása a zalaegerszegi művésznek.
X. évfolyam 12. szám
Megjelenés: 2024. június 28.
22:15
Balatoni Mozaik
22:45
MMA film
23:37
Hargita TV
23:57
Savaria Filmfesztivál
Cím:
8360 Keszthely, Kossuth L. u. 45.
Telefon: 06 83 / 320 200
Mobil: 06 30 / 427 7341
 
Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk számodra.