Ajánlott hírek
Ajánlott címkék
Egyéb tartalmak
.
oldal
/
kezdőlap / Híreink / Közélet / Negyven éve a vendégekért
2016. feb. 18. csütörtök | Hévíz
Negyven éve a vendégekért
Felújításokkal és jubileumi ünnepségsorozattal kezdték meg az esztendőt a Danubius hévízi szállodái. Az Aquában és a Health Spa Resort Hévízben egyaránt komoly munkák zajlanak. Ezekről és az elmúlt év sikereiről számolt be a hotelek vezetése a hagyományos partnertalálkozóján, csütörtökön.

„Ez egy ünnepi évnek a kezdete, talán sokan tudják Önök közül, hogy idén ünnepli ez a szálloda a negyvenedik születésnapját.” - a jubileumi év nyitányaként, így üdvözölte a Health Spa Resort Hévízben a Danubius szállodák partnereit Mácsai Péter. Az igazgató megköszönte a hotelek beszállítóinak, üzletfeleinek a munkáját, mellyel ők is hozzájárultak az elmúlt év sikereihez. Mácsai Péter reményét fejezte ki, hogy a jubileumi esztendő és annak programjai is sikeresek lesznek. 

„Júliusban lesz az ünnepi évnek a kulminációja, azaz a legfontosabb eseményei azon a héten fognak majd bonyolódni. Az egész ünnepi évet tulajdonképpen ezzel a beszállítói partner partival kezdjük, kezdtük, úgyhogy emiatt fontos, mert ez az első olyan esemény idén, amely a negyven éves születésnapról szól.” - mondta el a két szálloda igazgatója. 

Nem csak az ünneplésről, hanem a felújításokról is szól az év. Az Aquában decembertől megkezdték a bejárat, a lobby és a recepció teljes felújítását. Tavaly megújult a teljes hetedik emelet, ezt követi a sorban a hatodik emelet. Utóbbi heteken belül elkészül, míg a megújult bejáratot tavasszal vehetik birtokukba a vendégek.

Mácsai Péter kiemelte, hogy három mozgató rugója van a felújításoknak: "Ez a három mozgatórugó a pénz, a bizalom és a megtérülés, mint minden befektetőnek, minden tulajdonosnak a befektetett energia, a befektetett pénznek a megtérülése, a biztos megtérülése a fontos. Büszkék vagyunk, hiszen a menedzsmentünk és a tulajdonos úgy érzi – amivel mi nyilván egyet értünk – hogy ez a két szálloda igenis érdemes arra, hogy beruházzanak, hiszen a megtérülés az szinte biztosított.”

Az Aqua mellett a jubiláló Hévízre is áldoznak a szálloda tulajdonosai. Az év második felében kezdődik meg a szaunavilág teljes megújítása. A beruházások mellett az is jelzi a tulajdonosok bizalmát, hogy tavaly kivonták a budapesti értéktőzsdéről a Danubius részvényeket. Ez jelentős anyagi ráfordítást igényelt, hiszen a kisrészvényesektől meg kellett vásárolni az értékpapírokat a többségi tulajdonosnak.  

Hársfalvi Ákos - Keszthelyi TV

| 2016. júl. 8. péntek 12:47 | Hévíz
A Danubius Health Spa Resort Hotel a törzsvendégek és partnerei körében ünnepelte a születésnapját.
| 2015. jún. 3. szerda 10:13 | Hévíz
33 szoba és 2 lakosztály újult meg az egyik legnagyobb forgalmú Danubius szállodában, a hévízi Aquában.
| 2014. ápr. 2. szerda 19:20 | Hévíz
Több, mint 80 millió Ft-ból felújították a Danubius Health Spa Resort Hévíz gyógyászati részlegét.
| 2014. jan. 30. csütörtök 15:49 | Hévíz
A kihasználtság és árbevétel tekintetében is nagy sikerrel zárták az elmúlt évet a Danubius szállodák.
| 2024. ápr. 24. szerda 19:15 | Keszthely
A találkozón szó esett a jövőbeni fejlesztésekről.
X. évfolyam 12. szám
Megjelenés: 2024. június 28.
19:45
MMA film
20:37
Hargita TV
20:57
Savaria Filmfesztivál
21:00
21:30
Savaria Filmfesztivál
22:00
Híradó
22:45
MMA film
23:37
Hargita TV
23:57
Savaria Filmfesztivál
Cím:
8360 Keszthely, Kossuth L. u. 45.
Telefon: 06 83 / 320 200
Mobil: 06 30 / 427 7341
 
Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk számodra.