Ajánlott hírek
Ajánlott címkék
Egyéb tartalmak
.
oldal
/
kezdőlap / Híreink / Közélet / Évindító Pohárköszöntő
2016. jan. 19. kedd | Keszthely
Évindító Pohárköszöntő
450 vállalkozás működik ma Gyenesdiáson, az ő és a települést segítők tiszteletére rendezték meg idén is az Évindító Pohárköszöntőt. Az eseményen az elmúlt év értékelése mellett olyan idei célokról is szó esett, mint a közvilágítás korszerűsítése, vagy a strandok fejlesztése. A rendezvényen részt vett Simon Attila, munkaerőpiacért felelős helyettes államtitkár is.

A helyi vállalkozók mellett a térség polgármesterei és főbb szereplői is jelen voltak az Évindító Pohárköszöntőn. Gál Lajos hangsúlyozta a térségi gondolkodást és a jó partnerséget a környező településekkel. A programot elindító és nagyban támogató gyenesdiási vállalkozók tevékenységét kiemelte a nagykösség első embere.

„Gyenesdiás nem csak családbarát, hanem vállalkozóbarát nagyközség szeretne maradni, hiszen büszkék vagyunk jelentős adófizető vállalkozóinkra, befektetőinkre, projektjeink segítőire, akik településünk adófizetőiként, munkahelyteremtőiként nagyon sokat tesznek a mindennapokban.”  -fogalmazta meg a polgármester. 

450 vállalkozás működik ma a településen. Az ő adóforintjaikból és a különféle támogatásokból 300 millió forintnyi fejlesztést tudtak végrehajtani tavaly Gyenesdiáson. Az ide esztendőre már most 250 millió forint fejlesztés van betervezve. Útfelújítás, csapadékvíz elvezetés, közvilágítás korszerűsítés, új gyermekorvosi rendelő és az iskola tornatermének a bővítése is az idei év feladata.

A keszthelyi születésű, gyenesdiási kötődésű Simon Attila, munkaerőpiacért felelős helyettes államtitkár köszöntőjében elmondta, hogy külső szemmel még jobban látható, hogy mivé fejlődött az egykori kis poros település. A politikus ebben nagy szerepet tulajdonít az itt élőknek és dolgozóknak: „Ez a közösség az amit azt gondolom mindannyian elképzelünk akkor, amikor a jövő Magyarországáról beszélünk, hogy hasonló települések sora legyen Magyarországon, hasonló sikerekről lehessen beszámolni a különböző településvezetőknek. városvezetőknek, mint amiről itt most Polgármester Úr számot tudott adni.”

A rendezvényt megtisztelte a megyegyűlés alelnöke is. Pácsonyi Imre visszaemlékezett az elmúlt év rendezvényeire, melyek szerinte jól példázzák a nagyközséget.

Az Évindító Pohárköszöntőn továbbá elhangzott, hogy Gyenesdiás ezt az évet is összefogással és együttműködéssel tervezi, nem csak a helyiek, hanem a térség javára is.  A pohárköszöntővel a vállalkozók, cégek és a település segítői előtt tisztelgett a nagyközség.

Hársfalvi Ákos - Keszthelyi TV

 

| 2024. jan. 26. péntek 16:03 | Sármellék
Évindító fogadáson értékelt Sármellék polgármestere.
| 2024. jan. 22. hétfő 16:08 | Gyenesdiás
A településen az idén is újévi pohárköszöntőn számoltak be az eredményekről és a tervekről.
| 2024. jan. 15. hétfő 15:00 | Vonyarcvashegy
Pohárköszöntőre hívták a településen működő vállalkozások, intézmények és civil szervezetek vezetőit.
| 2023. jan. 30. hétfő 16:10 | Gyenesdiás
Az újévi pohárköszöntőn a tavalyi eredményekről és az idei tervekről is beszéltek.
| 2022. már. 9. szerda 15:02 | Gyenesdiás
Vállakozói Szezonnyitót tartottak Gyenesdiáson kedden este.
X. évfolyam 12. szám
Megjelenés: 2024. június 28.
09:00
Savaria Filmfesztivál
09:56
Savaria Filmfesztivál
10:03
Savaria Filmfesztivál
11:00
11:30
Határtalan
12:00
Képújság
18:00
18:30
19:00
A szomszéd vár
19:27
Savaria Filmfesztivál
Cím:
8360 Keszthely, Kossuth L. u. 45.
Telefon: 06 83 / 320 200
Mobil: 06 30 / 427 7341
 
Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk számodra.