Ajánlott hírek
Ajánlott címkék
Egyéb tartalmak
.
oldal
/
kezdőlap / Híreink / Közélet / Állami kitüntetés kollégánknak
2014. már. 15. szombat | Budapest
Állami kitüntetés kollégánknak
A Magyar Köztársasági Elnök, Szegedi Lászlónak a Veszprém Tv igazgató –főszerkesztőjének, több évtizedes újságírói munkássága, valamint a természeti környezetet hitelesen bemutató szerkesztő-rendezői munkája elismeréseként, a Magyar Arany Érdemkereszt kitüntetést adományozta. Az elismerést 2014. március 14-én délelőtt Dr. Navracsics Tibor miniszterelnök helyettes adta át Budapesten, a Néprajzi Múzeumban.

Szegedi László rendező-operatőr a Veszprém TV igazgató-főszerkesztője. Televíziós szakmai munkáját magas színvonalon végzi, melynek során kiemelt figyelmet fordít a vadászati kultúra értékeinek közvetítésére, a vadászat társadalmi elfogadottságának növelésére. A magyar vadászkultúra hagyományaira épülő vadászbarátságokat ápol szerte az országban és külföldön is.
A vadászat ügye iránt elkötelezett kommunikációs szakemberként, rendező-operatőri munkáival, dokumentum- és ismeretterjesztő filmjeivel évek óta sokat tesz a vadászati hagyományok ápolásáért, népszerűsítéséért.

A vadászati kultúra értékeit közvetítő írásai mellett többször felhívta a figyelmet a vadászati kommunikáció fontosságára, a média felelősségére. Alkotásaival, televíziós műsoraival a vadgazdálkodásról, a vadászatról, a vadászati kultúráról folyamatosan, hitelesen és élmény-szerűen tájékoztatja a szakmai közönség mellett a nem vadászó nézők széles rétegeit is. Különösen nagy hangsúlyt helyez a magyar vadászirodalom, a képzőművészet, a vadételek, a hagyományos vadászati módok megismertetésére és a tradíciók ápolására.

A Veszprém Megyei Vadászkamara Kommunikációs Bizottságának elnökeként számos fórumon segítette a Magyar vadgazdálkodással és a vadászattal kapcsolatos értékek őrzését, közvetítését, népszerűsítését.
A Vadászkamarai Esték című ismertté vált szakmai fórum egyik ötletadója, alapítója.

A Helyi Televíziók Egyesületével való együttműködésnek, valamint országos média-kapcsolatainak köszönhetően folyamatosan segíti a helyi, a regionális és az országos médiában a vadászat kommunikációját.

A keszthelyi Trófeaszemlét kezdetektől, televíziós és sajtómegjelenésekkel támogatta. Sokat tett a keszthelyi Vadászati Múzeum anyagának megismertetéséért, a Vadászati Kulturális Egyesület kiállításainak népszerűsítéséért. Hozzáértő és hatékony segítője az állami Erdőgazdaságok közjóléti fejlesztéseiről szóló média megjelenéseknek.

A vadászati kommunikáció sikere érdekében tett, mindig a megoldásokat kereső munkáját jó néhány sikeres ismeretterjesztő és dokumentumfilm bizonyítja. Alkotásait számos díjjal, köztük a Kittenberger Kálmán sajtódíjjal és a Hubertus Kereszt Arany fokozatával ismerték el eddig.

A Keszthelyi Televízió munkatársai gratulálnak a magas kitüntetéshez. Jó egészséget és további sok sikert kívánunk kollégánknak.

Molnár András - Keszthelyi Televízió
 

| 2024. jan. 26. péntek 14:34 | Keszthely
Idén is gálaműsorral tisztelgett Keszthely városa a település eredményes sportolói előtt.
| 2024. jan. 22. hétfő 16:08 | Gyenesdiás
A településen az idén is újévi pohárköszöntőn számoltak be az eredményekről és a tervekről.
| 2023. okt. 10. kedd 17:11 | Zalaegerszeg
Zádori Mária énekes kapta idén a Zala vármegye Díszpolgára címet, de keszthelyi is van a díjazottak közt.
| 2023. okt. 9. hétfő 15:33 | Zalaegerszeg
Keszthelyi és cserszegtomaji kitüntetettek is voltak a díjazottak között.
| 2023. jún. 5. hétfő 15:59 | Keszthely
Keszthely az első írásos említésének 776. évfordulóját ünnepelte a hétvégén.
X. évfolyam 12. szám
Megjelenés: 2024. június 28.
11:40
Hargita TV
12:00
Képújság
18:00
18:30
Savaria Filmfesztivál
19:00
Híradó
19:45
MMA film
20:37
Hargita TV
20:57
Savaria Filmfesztivál
21:00
21:30
Savaria Filmfesztivál
Cím:
8360 Keszthely, Kossuth L. u. 45.
Telefon: 06 83 / 320 200
Mobil: 06 30 / 427 7341
 
Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk számodra.