Ajánlott hírek
Ajánlott címkék
Egyéb tartalmak
.
oldal
/
kezdőlap / Híreink / Sport - Szabadidő / Keszthely Triathlon – május 31.
2014. feb. 10. hétfő | Keszthely
Keszthely Triathlon – május 31.
Május 31-én rendezik meg első ízben a Keszthely Triathlon névre hallgató nagyszabású nemzetközi színvonalú triathlon versenyt Keszthelyen. A szervező, I love Balaton Kft. sajtótájékoztatón számolt be az újságíróknak a verseny részleteiről.

Az I love Balaton csapata szervezi a Keszthely Triathlon- t május 31-én. Király Ádám, a verseny főszervezője elmondta, hogy profi sportolókból álló csapat járta be a Balaton környékét, hogy kiválasszák a verseny helyszínét. Keszthelyre esett a választásuk, mert mint mondta, itt maximálisan adott minden egy színvonalas verseny lebonyolításához. Páratlan élményt nyújtó versenypálya várja az indulókat, végre nem egy eldugott helyen küzdenek a versenyzők, hanem a keszthelyi város napok forgata melett. A szervezők sok sportrajongó nézőre számítanak.
A verseny egy középtávú megmérettetés lesz, ahol túlnyomórészt amatőr sportolók állnak majd rajthoz, de a mezőnyben lesznek nemzetközi hírű triathlonosok is. Már biztosan ott lesz az utóbbi idők legkiemelkedőbb ironmanes versenyzője, Major József, aki 3 év kihagyás után itt indul újra magyar versenyen. A szervezők elmondták, hogy Major József indulása azért is nagy megtiszteltetés,, mert évek óta az Amerikai EgyesülT Államokban él és csak a keszthelyi Triathlon miatt látogat haza. A férfiak versenyének alakulásába még beleszólhat a horvát Dejan Patrcevic is, aki 8 óra 12 perces ironmanes legjobb idővel rendelkezik. A mezőnyben ott lesz még a háromszoros olimpikon Kuttor Csaba is.
A nőknél is nagy küzdelem várható, hiszen olyan nevek mérik össze tudásukat, mint: az ironman országos bajnok Zelinka Gabriella, Brassay Réka és Harsányi Zsuzsanna.
Kuttor Csaba, háromszoros olimpikon triatlonista, edző a sajtótájékoztatón elmondta, hogy a triathlon sportág ma egyre népszerűbb, sokan szeretik kipróbálni magukat, mire is képesek ilyen távokon. A háromszoros olimpikon szerint még most sem késő elkezdeni a felkészülést egy ilyen versenyre.
A versenyre folyamatosan lehet nevezni. A szervezők úgy alakították ki a versenyhelyszíneket, hogy a Balaton parti rendezvényközponton túl, ahol az úszás lesz, a futás során, pedig áthaladnak a városközponton is. A kerékpáros pályát, pedig Alsópáhok, Zalaapáti, Zalacsány érintésével jelölték ki.


Keszthelyi Televízió – Szabó Csilla

 

| 2024. aug. 15. csütörtök 19:15 | Keszthely
Nagy segítség ez a pályakezdő pályázóknak
| 2024. jún. 24. hétfő 19:15 | Keszthely
A múzeumoké volt a főszerep szombaton
| 2024. máj. 29. szerda 19:15 | Keszthely
Az újonnan alakult Civil Pódium Egyesület célja a közösségépítés.
| 2024. ápr. 19. péntek 19:15 | Keszthely
Május 6-tól újra lesz szülészeti fekvőbeteg ellátás.
| 2024. már. 26. kedd 19:15 | Keszthely
A város jó gazdálkodásának köszönhetően van forrás, hogy a legrosszabb állapotban lévő utakat javítsák.
19:23
Savaria Filmfesztivál
19:31
Egy csipetnyi szó
20:00
20:30
Határtalan
21:00
Savaria Filmfesztivál
22:23
Savaria Filmfesztivál
22:31
Egy csipetnyi szó
23:00
23:30
Határtalan
Cím:
8360 Keszthely, Kossuth L. u. 45.
Telefon: 06 83 / 320 200
Mobil: 06 30 / 427 7341
 
Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk számodra.