Ajánlott hírek
Ajánlott címkék
Egyéb tartalmak
.
oldal
/
kezdőlap / Híreink / Közélet / Jobbik: az illegális migráció és a korrupció ellen is fellépünk
2019. ápr. 30. kedd | Keszthely
Jobbik: az illegális migráció és a korrupció ellen is fellépünk
Biztonságos Európát! Szabad Magyarországot! – ezzel a jelszóval hirdette meg az európai parlamenti választási programját a Jobbik Magyarországért Mozgalom. Tegnap délután Bana Tibor, a párt képviselőjelöltje számolt be a programpontokról a sajtónak és az érdeklődőknek Keszthelyen.

A politikus kiemelte, a Jobbik számára fontos az illegális migráció elleni küzdelem. Szorgalmazzák a határőrség visszaállítását, valamint minden olyan, harmadik országgal kötött egyezmény támogatását, mely garantálja, hogy polgáraik hazájukban maradjanak. Bana Tibor elmondta, a Jobbik szót emel a korrupció ellen is annak érdekében, hogy az uniós pénzek magasabb szinten szolgálják a hazai fejlesztéseket. 

„Hogyha a Jobbik megkapja a bizalmat, és hogyha magam is bizalmat kapok a Keszthelyen és környékén élőktől, akkor az Európai Parlamentben a korrupció ellen küzdelem kérlelhetetlen harcosa leszek. Mindemellett fel kívánunk lépni az illegális migráció ellen, az álhírek, a fake news terjedése ellen, valamint minden tőlünk telhetőt meg fogunk tenni annak érdekében, hogy megvalósítsuk a bér- és nyugdíjuniót, vagyis a magyar béreket és nyugdíjakat közelítsük a nyugat-európai színvonalhoz.” - tájékoztatott Bana Tibor, a Jobbik EP képviselőjelöltje.

Bana Tibor kiemelte, elsődleges fontosságú a munkavállalással kapcsolatos egyenlőtlenségek felszámolása, legyenek azok földrajzi, életkori vagy nemi alapúak.  A bér- és nyugdíjunió kapcsán elhangzott, a Jobbik kezdeményezését az Európai Bizottság már elismerte. A 2018-as Európai Konzultáció az „egyenlő munkáért egyenlő bért” elvét az EU egyik lehetséges alapelvének tekinti.

„Az Európai Bizottság a tavalyi konzultációjába beemelte az „egyenlő munkáért egyenlő bért” elvet, ami azt jelenti, hogy a bér- és nyugdíjunió megvalósításához közelebb kerültünk. Ezt egy jobbikos sikernek tekinthetjük, és az Európai Parlamentben igyekszünk további partnereket is találni annak érdekében, hogy a Magyarországon élők, így a Keszthelyen és környékén élők bére, fizetése és nyugdíja közeledni tudjon a nyugat-európai színvonalhoz.” - tette hozzá a politikus.

A Jobbik programjában szerepel továbbá a sajtószabadság, az álhírek elleni fellépés és az objektív, hiteles tájékoztatásért való küzdelem.         

Regman Karola - Keszthelyi TV

| 2021. nov. 3. szerda 16:14 | Keszthely
A Jobbik szerint a kormány november elsejétől életbe lépett új intézkedései aggályosak.
| 2020. máj. 5. kedd 19:17 | Keszthely
“A végrehajtók a válság urai” címmel tartott sajtótájékoztatót a Jobbik keszthelyi alapszervezete.
| 2019. máj. 9. csütörtök 16:22 | Keszthely
Az Európai Ügyészséghez való csatlakozás, a migráció és a bérunió a Jobbik kampányának fő célkitűzése.
| 2019. ápr. 12. péntek 15:27 | Keszthely
A belvárosi közterület-használatról tartottak sajtótájékoztatót a Jobbik politikusai.
| 2019. már. 25. hétfő 13:48 | Keszthely
A kiegyensúlyozott tájékoztatásért rendeztek kiállítást.
X. évfolyam 12. szám
Megjelenés: 2024. június 28.
12:00
Képújság
18:00
18:30
Savaria Filmfesztivál
19:00
Híradó
19:45
MMA film
20:37
Hargita TV
20:57
Savaria Filmfesztivál
21:00
21:30
Savaria Filmfesztivál
22:00
Híradó
Cím:
8360 Keszthely, Kossuth L. u. 45.
Telefon: 06 83 / 320 200
Mobil: 06 30 / 427 7341
 
Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk számodra.