Ajánlott hírek
Ajánlott címkék
Egyéb tartalmak
.
oldal
/
kezdőlap / Híreink / Közélet / Ügyészség, migráció, bérunió - ez a Jobbik EP programja
2019. máj. 9. csütörtök | Keszthely
Ügyészség, migráció, bérunió - ez a Jobbik EP programja
Az Európai Ügyészséghez való csatlakozás, a migráció megállítása, a bárunió és az álhírek megállítása a fő célja a Jobbik európai programjának – derült ki a párt szerdai keszthelyi sajtótájékoztatóján. Steinmetz Ádám, a párt országgyűlési képviselője rámutatott, hogy a külföldi munkavállalók egyre többen vannak, ugyanakkor 600 ezer magyar fiatal él külföldön.

Az Európai Ügyészséghez való csatlakozást emelte ki a Jobbik programjából Weller-Jakus Tamás. A párt választókerületi elnöke szerint azért van szükség erre, mert a hazai Ügyészség nem működik jól. Erre helyi példaként hozta fel a keszthelyi közvilágítás korszerűsítését, a kikötő eladását, illetve a záportározó építésének ügyét.

„Amit a Jobbik Magyarországért Mozgalom például egy jelentős nyomozati anyagot tett le az Ügyészség elé csalás, illetve hűtlen kezelés gyanúja miatt. Erre is mit mondott az Ügyészség, hogy kérem, semmi probléma nincs itt" - mondta a választókerületi elnök. 

A sajtótájékoztatón Steinmetz Ádám országgyűlési képviselő ismertette a Jobbik európai kampányának fő célkitűzéseit. A politikus szerint meg kell állítani az álhírek terjedését mind hazánkban, mind Európában. Említette még a béruniós kezdeményezésüket, mely az egyenlő munkáért egyenlő bér elvét követi. Hangsúlyozta, hogy szeretnék visszaállítani a határőrséget és megállítani az illegális migrációt.

„A Fidesznek a fő üzenete, hogy Brüsszelnek üzenjük, hogy a bevándorlást meg kell állítani, ezzel szemben az igazság az, hogy a Bevándorlásügyi Hivatal adatai alapján csak a tavalyi évben közel 83 ezer ember kapott Magyarországon letelepedési, tartózkodási és bevándorlási engedélyt. Ezeknek az embereknek a nagy része egyébként munkavállalás és jövedelemszerzés céljából érkezett Magyarországra” - mondta a politikus. 

Hozzátette: a külföldi munkavállalók növekedésé mellett jelentős a kivándorlás. Becslésük szerint több mint 600 ezer magyar fiatal él külföldön. Az agrártámogatások terén említette, hogy a magyar gazdaságok háromnegyede veszteséges lenne az EU-s támogatások nélkül. A Jobbik politikusa szerint az EU-val szembemenő politika magyar családok százezreit sodorhatja veszélybe. Újságírói kérdésre válaszolva elhangzott, korrekt eredmény lenne, ha a Jobbik négy jelöltet be tudna juttatni az Európai Parlamentbe.

Hársfalvi Ákos - Keszthelyi TV

 

| 2021. nov. 3. szerda 16:14 | Keszthely
A Jobbik szerint a kormány november elsejétől életbe lépett új intézkedései aggályosak.
| 2020. máj. 5. kedd 19:17 | Keszthely
“A végrehajtók a válság urai” címmel tartott sajtótájékoztatót a Jobbik keszthelyi alapszervezete.
| 2019. ápr. 30. kedd 13:48 | Keszthely
Bana Tibor, a párt EP képviselőjelöltje a Jobbik programjáról tájékoztatta a keszthelyieket.
| 2019. ápr. 12. péntek 15:27 | Keszthely
A belvárosi közterület-használatról tartottak sajtótájékoztatót a Jobbik politikusai.
| 2019. már. 25. hétfő 13:48 | Keszthely
A kiegyensúlyozott tájékoztatásért rendeztek kiállítást.
X. évfolyam 12. szám
Megjelenés: 2024. június 28.
12:00
Képújság
18:00
18:30
Savaria Filmfesztivál
19:00
Híradó
19:45
MMA film
20:37
Hargita TV
20:57
Savaria Filmfesztivál
21:00
21:30
Savaria Filmfesztivál
22:00
Híradó
Cím:
8360 Keszthely, Kossuth L. u. 45.
Telefon: 06 83 / 320 200
Mobil: 06 30 / 427 7341
 
Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk számodra.