Ajánlott hírek
Ajánlott címkék
Egyéb tartalmak
.
oldal
/
kezdőlap / Híreink / Színes / Tagjait köszöntötte a Bethlen Gábor Nyugdíjas Klub
2023. okt. 17. kedd | Keszthely
Tagjait köszöntötte a Bethlen Gábor Nyugdíjas Klub
Ünnepelt a Bethlen Gábor Nyugdíjas Klub. Az idősek napja alkalmából szerveztek programot a szépkorúak. Az eseményen már hagyomány, hogy köszöntik a kerek születésnaposokat, az idén két 80 éves tag is emléklapot vehetett át. Az egyetem éttermében ezúttal is jó hangulatban telt a rendezvény.

Bot Gábor, a zalaegerszegi Hevesi Sándor Színház színművésze szórakoztatta az időseket. A repertoáron a könnyűzenei dallamok mellett operettslágerek is helyet kaptak. A szépkorúak több dalt együtt énekeltek az előadóval. A nyugdíjas klub tagjai mindig nagy számban és örömmel vesznek részt a rendezvényen, hiszen ez jó alkalom a találkozásra, a közös kikapcsolódásra.

„Ide járunk már nagyon régóta, 23 éve körülbelül. Vannak programok, szeretjük. Most ez egy kicsit kiesik a klubtól, ez távoli nekünk, de eljöttünk. Kirándulásokra, ha van, oda elmegyünk, jó a hangulat, kedvesek az emberek, a kollégák. A férjem katona volt, tehát nekem sok az ismerős.” - mondta egy klubtag, Vasas Mihályné.

Az idősek napja alkalmából minden évben köszöntik a kerek évfordulót ünneplő tagokat. 65 éves kortól kezdve mindenki emléklapot kap a klub vezetőségétől. A programon  résztvevők megmutathatják egymásnak, a kor csak egy szám, és akár 80 évesen is lehet mozgalmas és tartalmas életet élni. Bajzik Lajos elsősorban még hosszú évekig szeretne a klub rendezvényeire járni, de más tervei is vannak.        

„Minden évben hatszor körbemotorozom a Balatont robogóval. Ez egy egész napos kikapcsolódás, kirándulás, megnézem azokat a helyeket, amiket szeretek. Gondolok itt Tihanyra, Füredre, Siófokra, Zamárdira, Boglárra, aztán jön Keszthely. Például ilyen terveim is vannak. Azonkívül nagyon várom, hogy jövő nyáron a középső keszthelyi lányunokám akkor lesz gyógyszerész.” - tette hozzá egy másik klubtag, Bajzik Lajos.

Az összejövetel lehetőség arra is, hogy a nyugdíjas klub értékelje az elmúlt évet. 2023-ban is számos programot szerveztek a szépkorúaknak Keszthelyen és a környező településeken, ezeken nagy számban vettek részt a tagok. Az egyik legnépszerűbb rendezvény az egykori honvédségi kikötőben megszervezett bográcsparti. Az év végére is vannak még tervek.   

„Ebben az évben szeretnénk egy kirándulást az advent időszakában. Konkrétan még nincs meg, hogy hova, de valamelyik szép nagyvárosba, ahol szép advent szokott lenni. Decemberben most már évek óta úgynevezett szeretetünnepet tartunk, ahol az egyedülálló hölgyeket, urakat, és a nem klubtag, de volt katona, katonaözvegyeket hívjuk meg, és egy kicsi műsorral, egy kis vendégléssel köszöntjük őket.” - tájékoztatott Szirmai János, a Bethlen Gábor Nyugdíjas Klub elnöke.

Az idősek napja most is jó hangulatban telt a Bethlen Gábor Nyugdíjas Klubban. Sokan házastársukkal, mások barátaikkal érkeztek az eseményre.   

Regman Karola - Keszthelyi TV

| 2024. jún. 12. szerda 19:15 | Gyenesdiás
A Bethlen Gábor Nyugdíjas Klub negyedik alkalommal szervezte meg a játékos haditornát.
| 2024. feb. 21. szerda 19:15 | Keszthely
A mozgás fontosságára, és az aktív életmód lehetőségeire hívta fel a figyelmet a nyugdíjas klub.
| 2024. feb. 19. hétfő 19:15 | Keszthely
Keszthely legnagyobb nyugdíjas közössége az idei esztendőt is aktívan kívánja tölteni.
| 2024. jan. 22. hétfő 14:54 | Keszthely
Festménykiállítással egybekötött verseskötet bemutató délutánt szerveztek a Bethlen Gábor Nyugdíjas Klub
| 2023. jún. 15. csütörtök 17:07 | Gyenesdiás
Játékos haditornát szervezett a Bethlen Gábor Nyugdíjas Klub.
X. évfolyam 12. szám
Megjelenés: 2024. június 28.
12:00
Képújság
18:00
18:30
Savaria Filmfesztivál
19:00
Híradó
19:45
MMA film
20:37
Hargita TV
20:57
Savaria Filmfesztivál
21:00
21:30
Savaria Filmfesztivál
22:00
Híradó
Cím:
8360 Keszthely, Kossuth L. u. 45.
Telefon: 06 83 / 320 200
Mobil: 06 30 / 427 7341
 
Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk számodra.